VW Sharan 2021: teknisk information, pris, släppdatum

Om du letar efter en pålitlig, mångsidig och rymlig minivan för familjen är VW Sharan 2021 svaret   . Denna minivan ser också attraktiv ut och kommer säkert att glädja yngre kunder också. Naturligtvis är det svårt för en minivan att göra ett genombrott i en värld full av snygga crossovers och SUV: er.

Sharan gör dock ett bra jobb i detta avseende. 2020-modellen har omarbetats för att hindra  Sharan 2021  från att göra så många förändringar. Men Volkswagen sa att den nya minibussen skulle få några nya funktioner, mestadels i kabinen.


MÅNGA MOTORALTERNATIV

Den kommande  VW Sharan 2021  kommer att drivas av en relativt ny 1,4 TSI turbobensinmotor. Den här enheten är effektiv och ekonomisk att använda. Den kan producera 150 hästkrafter och 135 pund vridmoment. Drivlinan kopplas till en 6-växlad automatisk växellåda och AWD-systemet är valfritt.


När det gäller bränsleekonomi levererar Sharan totalt 28 mpg. 2.0-litersmotorn är valfri och producerar 200 hästkrafter och 197 pund-vridmoment. En 1.6-liters TDI-dieselmotor kommer att finnas tillgänglig på vissa marknader.

EXTERIOR DESIGN SHARAN 2021

Om du vill tävla med de bästa modellerna i segmentet måste du lyckas med design. Den kommande  VW Sharan 2021  ser verkligen övertygande, särskilt efter den nyligen gjorda designen. Formen är helt ny och Sharan har nu crossover designelement. Volkswagen kommer att leverera lättare material, främst aluminium, 2021.

Å andra sidan har strukturen, plattformen och hjulen bevarats. Frontpanelen ser imponerande ut och har ett bredare galler. Så snart den är på marknaden kommer Volkswagen att lansera två exklusiva modeller, Sharan Ocean och Sharan Beach. Dessa två modeller är målade i de nya färgerna Hudson Bay Blue och Crimson Red. På tal om färger …

✓ Du kan också kontrollera:

EXTERIOR FÄRGER

Den helt nya  VW Sharan 2021  erbjuder ett vackert sortiment av yttre färger. Allt börjar med exteriörfärgerna Pure White och Urano Grey. För metalliska / pärlemorfärger erbjuder Sharan atlantisk blå, mörk ek, reflexsilver och indiumgrå färg. Dessa metallfärger kostar ytterligare 675 euro. Slutligen kan du ladda signaturen Deep Black Pearl exteriörfärg, som också kostar 675 euro.

INTERIÖRFINNING

Tack vare de senaste uppdateringarna  ser den  nya VW Sharan 2021 ännu rymligare in. Den tyska tillverkaren gjorde ett bra jobb med den nya instrumentpanelen och den nya interiören. Kabinen har färre knappar, och de nya skärmarna ser väldigt moderna ut.

Sharan minivan kommer att få nya säkerhetssystem och förarassistansfunktioner 2021. Dessa inkluderar Lane Keeping Assist, farthållare och valfria bildskärmar. Resten av stugan bevaras till stor del. Sharan erbjuder stor komfort, interiören ser enkel ut och längre resor är inte längre ett problem.

PRIS OCH UTSLÄPPINGSDATUM VW SHARAN 2021

I prisinformationen kommer inget att förändras, och den  nya VW Sharan 2021  kommer att kosta något mindre än 35 000 euro. Modellen kommer att finnas tillgänglig vid återförsäljare under andra halvåret 2020. Det kommer också att finnas tre trimnivåer, med de bästa Sharan SEL-priserna till över 40 000 €.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)