VW ID BUZZ 2022: tekniska data, pris, släppdatum

Volkswagen planerar att lansera en ny kommersiell skåpbil 2022. Den VW ID Buzz 2022 Cargo är en helt elektrisk van bygger på ID Buzz konceptet. Det är en tolkning av företagets legendariska Microbus. Denna modell har ännu inte släppts, men den blev en omedelbar hit på många bilshower. Volkswagen kommer att lansera denna modell 2022. Skåpbilen är avsedd för kommersiellt bruk.

Precis som sina syskon är ID Buzz Cargo baserad på det modulära drivsystemet från Volkswagen. Det betyder att drivlinan och batteriet kan anpassas. Tack vare detta kan kunderna bestämma hur de vill använda den här skåpbilen. Enligt den tyska biltillverkaren kommer denna modell att leverera mellan 200 och 340 miles.


ID BUZZ 2022 LADDESIGN

Den VW ID Buzz 2022 Cargo är mycket lik den personbil, men skiljer sig i några punkter. Först och främst är bredöppnade bakre vingdörrar den yttre höjdpunkten. Dessutom används denna elektriska skåpbil för att transportera gods snarare än passagerare.


Stötfångare är helt nya och ser väldigt unika ut. Varje sida är utrustad med en skjutdörr som är utformad för att förbättra hyllplanen. En takmonterad solpanel är tillgänglig och ger nio eller fler miles till fordonets sortiment. Sammantaget ser designen boxig ut men har några moderna element.

PRAKTISK INTERIÖR

Inuti ser den nya Volkswagen-skåpbilen konstig ut. Den kommande VW ID Buzz 2022 Cargo har inte två passagerarsäten. Istället erbjuder den här modellen en förarsäte och en dubbelsitsig bänk för passagerarsidan. Du kan fälla upp den vänstra halvan av bänken och skapa ett arbetsområde för den inbyggda bärbara datorn. Det ser konstigt ut, men det är extremt praktiskt.

✓ Du kan också kontrollera:

Volkswagen arbetar med företaget “Sortimo” om utformningen av ett nytt lastutrymme med hyllsystem. Detta system levereras med sensorer anslutna till en funktionell styrenhet. På detta sätt kan data överföras till surfplattor i sittbrunnen via modernt WLAN. Nu kan du övervaka och hålla koll på föremålen i hyllorna. Slutligen erbjuder ID Buzz Cargo ett 230 volt eluttag som du kan ansluta verktyg till.

AUTONOMINIVÅ 4

Den tyska tillverkaren kommer att bygga in autonoma körfunktioner i sin nya skåpbil. Den VW ID Buzz 2022 Cargo har en nivå 4 autonomt läge. Föraren kan svänga till höger och arbeta på den bärbara datorn medan fordonet gör i princip allt.

Det finns ett annat praktiskt system i denna modell. ID Buzz Cargo har dock en 3D-förstärkt verklighetsskärm. Denna head-up-enhet placerar informationen i förarens synfält. Det kommer inte att finnas några speglar och Volkswagen kommer att erbjuda många kameror istället.

VW ID BUZZ 2022 LASTMOTOR OCH KÖRNINGSOMRÅDE

Den helt nya VW ID Buzz 2022 Cargo erbjuder ett 48 kWh batteri som är integrerat under golvet. Dessutom kan du öka batteriets storlek till 111 kWh. Tack vare axlarna som flyttas utåt erbjuder Buzz Cargo mer golvyta. En 150 kW elmotor levererar 201 hk.

Dessutom är en enväxlad transmission ansluten till multilink bakaxeln. Topphastigheten är inställd på 99 km / h, och ett AWD-system finns också. Snabbladdningssystemet låter dig ladda 80 procent av batteriet på 15 minuter. Ett batteri på 111 kWh tar ungefär 30 minuter att ladda samma kapacitet.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)