Toyota Urban Cruiser 2021: specifikationer, pris, släppdatum

Den kommande Toyota Urban Cruiser 2021 kommer att säljas under de kommande månaderna. Toyota förbättrar sin crossover-serie i alla hörn av världen. Naturligtvis kommer Urban Cruiser inte att slå den amerikanska kusten, men det borde vara ett populärt alternativ i Asien. Hur som helst, Toyota har lanserat nya Harrier, Corolla Cross och Yaris Cross-varianter. Nu är Urban Cruiser på gång.

Tillverkaren introducerade sin nya modell och det är en Suzuki Vitara Brezza tillverkad med ett märke. Denna crossover säljs i Indien, men Toyota har inte bara ändrat fordonets namn och märke. Istället kommer delkompaktkorsningen att avvika från Vitara Brezza-modellen på många sätt. Ta en närmare titt.


Urban Cruiser 2021 ser ut som Fortuner

De första bilderna visar nya Toyota Urban Cruiser 2021 som en mindre Fortuner. Vissa saker är dock helt annorlunda. Dessa inkluderar en nydesignad främre stötfångare och en trapetsformad dimljus. Det två lamellgrilla förblir intakt och Toyota erbjuder LED-strålkastare och bakljus som standard i alla utrustningsvarianter.


Dessutom garanterar 16-tums hjul ett elegant och mer robust utseende. Den bakre delen är fortfarande ett mysterium. Baserat på bilderna håller Urban Cruiser dock bakljusen från Vitara Brezza-modellen. Slutligen gillar vi den funky exteriörfärgen som Toyota erbjuder. Mer information kommer att finnas tillgänglig de närmaste veckorna.

✓ Du kan också kontrollera:

Insidan detaljer avslöjade

För några dagar sedan dök de första interiörbilderna upp. Den kommande Toyota Urban Cruiser 2021 är en moderniserad version av Suzuki Vitara Brezza, och bilderna bevisar just det. Den kompakta crossoveren använder en elegant interiör i en tvåfärgad mörkbrun färg. Stugan är praktisk men ser modern och unik ut. Det är mer än en solid kombination av utrymme och nytta.

Tack vare detta kommer Urban Cruiser att vara en praktisk crossover för vardagligt bruk. Den japanska tillverkaren kommer att tillhandahålla några intressanta funktioner, inklusive start / stopp-knappen, automatisk luftkonditionering och Smart Playcast infotainment-pekskärm. Dessutom finns Android Auto, Apple CarPlay och elektrokroma backspeglar också tillgängliga.

Motorspecifikationer

Under huven kommer Toyota Urban Cruiser att använda en 1,5-liters fyrcylindrig K-serie motor 2021 . Vi tycker att det är bra att Toyota erbjuder både manuella och automatiska växellådor. Dessutom är denna motor utrustad med ett litiumjonbatteri som erbjuder vridmomentassistans, start-stopp tomgång och regenerativa bromssystem.

Prestandadata är inte tillgängliga, och Toyota sa bara att Urban Cruiser kommer att erbjuda “överlägsen bränsleeffektivitet”. Suzuki Vitara Brezza använder också en 1,5 liters motor och producerar 103 hästkrafter och 101 lb-ft vridmoment. När det gäller Urban Cruiser, tror vi att subcompact crossover kommer att producera mer kraft.

Släppdatum för Toyota Urban Cruiser 2021

Priset på nya Toyota Urban Cruiser 2021 är för närvarande inte tillgängligt. Vi förväntar oss ett något högre startpris än Suzuki Vitara Brezza. Försäljningen börjar de närmaste månaderna. Dessutom kommer denna modell att debutera i Indien. När allt kommer omkring kan vi inte säga om Toyota planerar att sälja sin delkompakta crossover någon annanstans.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)