Toyota Sequoia 2021: specifikationer, pris, släppdatum

Den helt nya Toyota Sequoia 2021 kommer med en redesign. Den kommande SUV i full storlek kommer att behålla sitt igenkännliga drag, men några nya saker är på väg. Interiören blir lika rymlig som tidigare. Men fler designförändringar kommer att förändra denna SUV till det bättre. Nya Sequoia erbjuder återigen fantastiska terrängförmåga och övergripande spetskompetens.

Den japanska tillverkaren arbetade med sätt att förbättra hyttens modernitet. Så förvänta dig nya högteknologiska funktioner. Sequoia är perfekt för större familjer, men om du vill ha något lite vildare är TRD-trimnivåerna precis vad du behöver. När allt kommer omkring ryktas ett hybridkraftverk om att vi tror att det inte kommer att ske nästa år eller två. Här är vad vi hittills vet om ankomsten av Sequoia 2021 .


Sequoia 2021 redesign

Såvitt vi vet kommer den japanska biltillverkaren inte att ändra den nuvarande plattformen. Den kommande Toyota Sequoia 2021 kommer att förbli i form och mått. Dock är SUV i full storlek helt omgjord från utsidan. En ny modell kommer från början att ha olika LED-strålkastare och dagsljus. Dimljuset är också helt nytt och ser mer unikt ut än någonsin.


Grillen är också mer drastiskt förfinad. Sammantaget kommer frontpanelen med mer krom accenter. Bak ser stötfångaren mer aggressiv ut och omformade bakljus ser vackra ut. Nya svarta paneler och ett större taklucka kompletterar listan över uppgraderingar.

Interiörrenovering

Den kommande Toyota Sequoia 2021 kommer att ha en ny inredning. Det är viktigt att säga att inredningen och sittplatsen inte kommer att förändras. Men hytten har fått en ny design och erbjuder plats för åtta passagerare i de tre sätesraderna. Som sagt förblir dimensionerna oförändrade, så interiören förblir densamma. När det gäller nyheterna kommer Sequoia att erbjuda en ny instrumentpanel och små förändringar i instrumentklustret.

✓ Du kan också kontrollera:

Det nya taket ser fantastiskt ut och du kan förvänta dig ytterligare högteknologiska funktioner. De flesta av de nya bekvämligheterna är dock valfria på basmodellen. Listan över standardutrustning är dock lite längre än tidigare. Sequoia är en perfekt SUV för större familjer och längre resor. Så förvänta dig en något högre komfortnivå.

Kraftfull V8 kvarstår

Tyvärr är det samma under huven. Den 2021 Toyota Sequoia kommer att fortsätta att rulla på sin V8 bensinmotor. Det är en pålitlig 5,7 liters motor med 381 hästkrafter och vridmoment på 400 lb-ft. SUV i full storlek levereras med en sexväxlad automatisk växellåda och en standardkonfiguration för bakhjulsdrift. Fyrhjulsinstallationen är valfri för nybörjarmodeller.

Toyota erbjuder också ett variabelt ventilstyrsystem. Denna motor är kraftfull, men dess bränsleeffektivitet har fått en klass på bara 13 mpg i staden och 17 mpg på motorvägen. Det är det största problemet och hybridkraftverket är mer än nödvändigt. Trots alla rykten kommer Hybrid dock inte fram till 2022.

Toyota Sequoia 2021 pris och släppdatum

Den nydesignade Toyota Sequoia 2021 kostar nu drygt 50 000 euro. Å andra sidan kostar TRD Sport-utrustningsvarianten nästan 70 000 euro. Nya Sequoia släpps senare i år och kommer att innehålla en ny Nightshade Edition tillsammans med andra Toyota-modeller.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)