Toyota Kluger Hybrid 2021: specifikationer, pris, släppdatum

Enligt de senaste meddelandena har Toyota bekräftat att det arbetar med en ny hybridsmart. På grund av situationen med Covid-19 måste Australierna dock vänta till nästa år för att få den  nya 2021 Toyota Kluger Hybrid  . Om du inte vet det, är Smart en 7-sits SUV som är mycket populär i Australien. Det är också den näst bästa modellen i Australien efter LandCruiser Prado.

Denna modell är baserad på den senaste Toyota-modulplattformen och erbjuder ett perfekt och attraktivt utseende. Kluger Hybrid är inte den första modellen från denna tillverkare.


Toyota Kluger Hybrid-uppgraderingar 2021

Den yttre designen av den senaste Toyota Kluger Hybrid 2021 erkändes   . Denna modell erbjuder många förbättringar jämfört med basmodellen. Det är baserat på den globala arkitekturen för nästa generations företag.


Enligt företagets information kommer den nya arkitekturen att göra det möjligt för designers att skapa längre och mer uttrycksfulla byggnader. Som ett resultat kommer den nya Kluger att ha en mer flexibel inredning. Du kan också förvänta dig ett stort lastutrymme. Om du inte visste det, delade den kloka många element med Highlander.

Kabinen ser väldigt bekväm ut

Den kommande australiska hybrid-SUVen kommer att ha en upphöjd stuga inuti. I allmänhet ser vi en hel del likheter inom Toyota Highlander. När du kommer in i denna SUV, kommer du att märka för första gången ett stort 12,3-tums pekskärms multimedia-system som är mycket funktionellt. Denna modell är också mycket bekväm och erbjuder utmärkt benutrymme för alla passagerare.

✓ Du kan också kontrollera:

En digital head-up-display och Toyota Safety Sense 2.0-system erbjuds. Enligt tillverkaren kommer det nya systemet att omfatta autonom nödbromsning, automatisk styrning, anpassningsbar farthållare och erkännande av vägskyltar.

Specifikationer för Toyota Kluger 2021 Hybrid

Den nya generationen  Toyota Kluger Hybrid 2021  kommer att vara en mycket pålitlig SUV. Som nämnts tidigare kommer smart att införa en hel del förändringar. Förutom stor komfort och tekniska förbättringar har denna SUV en mycket kraftfull motor. Under motorhuven i denna sju-sits modell finns en 2,5-liters Atkinson fyrcylindrig bensinmotor. Samma motor driver de berömda modellerna RAV4 och Camry. Utöver denna motor kommer den nya Kluger dock att använda två elmotorer. Enligt Toyota kommer dessutom hela systemet att kunna producera 179 kW.

Slutligen kommer den kommande modellen att vara utrustad med en kontinuerlig variabel växellåda och fyrhjulsdrift som standard. Förutom hybridmodellen kommer tillverkaren också att erbjuda en 3,5-liters V6-bensinmotor. Nya V6 förväntas leverera 218 kW via en åtta-växlad automatisk växellåda.

Utgivningsdatum och kostnad

Den helt  nya Toyota Kluger 2021 kommer att  ge många förbättringar. Denna modell får en bättre design och en hybriddrift för första gången. Efter flera förseningar på grund av koronavirus kommer den nya Toyota Kluger Hybrid att finnas tillgänglig i Australien under första halvåret 2021.

Priset för den nya modellen förblir ett mysterium. Den nuvarande smarten kostar mellan 45 000 och 70 000 euro. Eftersom hybridmotorn kommer att driva nästa generations Toyota Kluger kan priset dock börja på 50 000 euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)