Toyota Highlander 2021: specifikationer, pris, släppdatum

Den senaste Toyota Highlander Hybrid 2021  är en stor SUV som erbjuder ekonomisk prestanda hybrid. Som ni kanske vet, till skillnad från C-HR och RAV4, erbjuder denna modell tre rader med sittplatser och massor av tekniker inuti. Detta gör det perfekt för större familjer.

Baserat på den insamlade informationen kommer den nya modellen att ge betydande förbättringar och kommer att lanseras i år.


Toyota Highlander Hybrid 2021 är mer attraktiv och kantig

Liksom många modeller idag kommer Toyota-tillverkaren att behålla samma igenkännliga utseende. Den senaste  2021 Toyota Highlander Hybrid  kommer att fortsätta att vara attraktiv och vinklad. Frontversionen av denna version har en mer uttrycksfull design. Den har ett uppdaterat galler och i synnerhet olika LED-strålkastare.


Baksidan ser vi en liknande sportig estetik med bredare LED-baklyktor. Sett från sidan är denna modell utrustad med 18-tums hjul som standard, medan 20-tums hjulen är begränsade och platina.

Highlander Hybrid 2021 interiör och säkerhet

Inuti har den kommande  Highlander Hybrid 2021  en rad högkvalitativa material. Huvudvapnet för denna SUV är en tre-radars säten. Detta gjorde den nya Highlander till en av de mest önskvärda familje-SUV: erna. Denna modell erbjuder gott om plats för sju personer. Dessutom är den utrustad med ett halldigital instrumentkluster, en stor central 12,3-tums pekskärm, Apple CarPlay och automatisk spegling av Android-smartphones, samt en digital bakspegel för god synlighet bakom bilen.

✓ Du kan också kontrollera:

Säkerheten förbättras och Highlander hybrid-säkerhetssatsen inkluderar automatisk nödbromsning, anpassningsbar farthållare, varningsfält för avfärd för körfält och igenkännande av trafikskyltar. Enligt Toyota hade denna SUV ljuddämpare på taket och en akustisk vindruta, vilket gjorde Highlander tystare än tidigare.

Toyota Highlander 2021 Hybrid under huven

Toyota Highlander Hybrid 2021den nya generationen är en kraftfull SUV som kommer att använda en kraftfull motor. Denna SUV erbjuder också utmärkt kapacitet för nickelmetallhydridbatterier. I själva verket kommer denna modell att vara utrustad med en 2,5 liters bensinmotor, som kommer att kompletteras med två elektriska motorer. Permanent magnetisk AC-motor på varje axel som ger Highlander fyrhjulsdrift vid behov. Fördelen med denna version är att den kan väljas med framhjulsdrift (FWD) eller fyrhjulsdrift. Vi vet fortfarande inte varför den här modellen har lägre prestanda än den tidigare. Om du kommer ihåg levererade den tidigare hybriden 306 hästar, medan den nya var 243 hk. Detta är en tydlig droppe som du kan känna på pedalen. När det gäller bränsleekonomi levererar hybriden 36/35 mpg (FWD), 35/35 mpg (AWD), 35/34 mpg (AWD Limited &Platinum) i staden / på motorvägen. Till skillnad från den icke-hybridmodellen som kan dra upp till 5 000 pund med en standard V6, kan Highlander Hybrid dra upp till 3 500 pund.

Pris och släppdatum

Den nya Toyota Highlander 2021-  serien är omdesignad. Dessutom behåller denna modell samma prisklass. Tillverkarens rekommenderade detaljhandelspris (RRP) börjar på € 34 600. Övergången till en hybridmodell med den mer igenkännliga LE-designen börjar på 38 200 euro, medan Platinum kostar 48 250 euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)