Toyota C-HR 2021: specifikationer, pris, släppdatum

Toyota C-HR 2021- övergångsnivån  kommer att finnas  till salu efter förra årets uppdatering, och det kommer inte att bli någon väsentlig förbättring under det nya modellåret. Toyota C-HR 2021  återvänder med samma motor under huven och utan fyrhjulsdrift. Utrustningsområdet bör också förbli oförändrat när utrustningens tillgänglighet kommer att störa. Det nya modellåret borde få nya färg- och hjulalternativ.

Den kompakta Toyota C-HR uppmärksammar med sitt äventyrliga utseende, men det är inte mycket roligt bakom rattet. Den anemiska motorn är inte heller mycket effektiv, och bristen på fyrhjulsdrift är en annan nackdel med denna modell. C-HR är emellertid väl utrustad från början och får höga poäng för sin atletiska hantering. Säkerhetsteknologi finns också i alla versioner.


Toyota C-HR 2021: design

Toyota har gjort några förändringar i C-HR-konceptdesign under det senaste året och inget ytterligare arbete kommer att göras förrän nästa ombyggnad. Toyota C-HR 2021  kommer bara att ha några nya färger och hjulalternativ. Det kommer att finnas 17 och 18 tum hjul i olika utföranden.


Toyota har omarbetat front-designen för den kompakta C-HR för år 2020 och har mildrat några överdrivningar. Modellen fick en enklare främre stötfångare och optimerade fram- och bakljus. Modellen har ett smalt galler som flankeras av vinklade, långsträckta strålkastare som sträcker sig djupt in i skärmen.

C-HR lockar också uppmärksamhet med sina kraftfullt utformade fendervallar och bakkvarter. Modellens iögonfallande stil bidrar också till Toyota High-Top Coupé.

Den bakre änden är också starkt konturerad och bakljusens bakgrundsbelysning är också iögonfallande.

Inre:

Hytten för den kommande  Toyota C-HR 2021  kommer att fortsätta i samma form under det nya modellåret. Modellen fick kompatibilitet med infotainment-smartphones i förra årets uppdatering.

C-HR har en enkel, förarorienterad instrumentpanel med en hög mittkonsol och användarvänliga kontroller. Framstolarna är väl konturerade och ger stöd. Den upphöjda sittplatsen möjliggör också enkel åtkomst, och det finns gott om utrymme i främre raden. Den andra raden ger tillräcklig komfort för vanliga vuxna.

✓ Du kan också kontrollera:

När det gäller bagageutrymmet erbjuder modellen i genomsnitt 19 kubikfot bakom baksätet. När baksätena är vikta ökar lastkapaciteten till 36,4 kuber.

Utrustning:

Nästa  Toyota C-HR 2021  bör komma tillbaka med samma utrustningsalternativ. LE-ingången levereras med 17-tums stålhjul, LED-strålkastare, tygklädsel, luftkonditionering med dubbla zoner, bagagerum, etc. Tekniskt sett har startmodellen en 8-tums pekskärm, Apple Car Play och Android automatisk, Amazon Alexa, satellitradio, sex högtalare, WiFi-hotspot, etc. Den grundläggande C-HR-modellen har också ett antal aktiva säkerhetssystem, inklusive en kollisionsvarning med automatisk nödbromsning, anpassad farthållare och spårningsassistent, automatisk högstråle.

Mellanklassversionen levereras med en läderratt, nyckellöst system och tändning, övervakning av blindfel med bakre trafikvarning etc.

Den översta begränsade modellen byter till läderklädsel, uppvärmda framsäten, ett förbättrat infotainment-system, adaptiva strålkastare etc.

Toyota C-HR 2021: prestanda

Toyota C-HR 2021  är tillbaka med samma motor under huven och det finns inga tecken på att fyrhjulsdrift kommer att dyka upp.

Den två-liters, fyrcylindriga, icke-turboladdade motorn levererar 144 hk och 139 pund-vridmoment. I alla versioner överförs kraften till framhjulen via en kontinuerligt variabel växellåda. Motorn är anemisk och tar över tio sekunder att nå 60 km / h.

Bränsleförbrukningen är inte heller en stark punkt i modellen. C-HR hanterar staden med en hastighet på 27 mpg, 31 motorvägar och 29 i en blandad cykel.

Även om C-HR inte är lyhörd och mycket effektiv får den goda poäng för sin nästan sportiga hantering. Modellen kombinerar de främre stöttorna med en oberoende bakfjädring med dubbla önskelänkar. Kombinerat med den lyhörda styrningen ger chassit en välkontrollerad och bekväm körning.

Toyota C-HR 2021: släpp, pris

Toyota C-HR 2021  förväntas vara tillgänglig senare i år. Priset bör hålla sig nära det aktuella intervallet. Den grundläggande C-HR-modellen bör vara tillgänglig för cirka 22 000 euro. Premiumversionen kommer att kosta cirka 27 000 euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(2 ha rätt, im mittleren: 5 från 5)