Toyota 4Runner 2021 TRD Pro: specifikationer, pris, släppdatum

Den kommande Toyota 4Runner TRD Pro 2021 får några seriösa uppdateringar. För 2021 får denna SUV ett nytt lackjobb, hjul och uppdaterade Fox-stötdämpare. Många estetiska förändringar är också uppenbara och 4Runner TRD Pro har äntligen standard LED-strålkastare.

Liksom den vanliga modellen kommer den nya att använda samma drivlina. Dold under huven är en kraftfull 4,0-liters V6-motor som kan producera 270 hästkrafter och 278 lb-ft vridmoment.


Kommer Toyota 4Runner TRD Pro att omformas 2021?

Svaret är ja. Den nya Toyota 4Runner 2021 Pro TRD kommer att bli mycket bättre än tidigare. Generellt gjorde tillverkaren några ändringar med liten visuell påverkan. Förutom den blågröna och grå yttre färgen har 4Runner 2021 TRD Pro också färgen Lunar Rock.


På sidan ser hjulen med Nitto Terra Grappler-däck starkare och styvare ut. För ojämna vägar får Pros uppdaterade 2,5-tums Fox-bypass-chocker. TRD har också samordnade fjädrar som ger några centimeter lyft fram. Vi såg liknande källor med Jeep Gladiator Mojave 2020. På framsidan har denna SUV ett välkänt galler och standard-LED-strålkastare. Dessutom är kåpan som Limited, Nightshade, Trail och TRD Pro utrustad med LED-helljus och LED-dimljus.

Interiören ser sportigare ut

Den nya Toyota 4Runner TRD Pro 2021 ser sportigare än den vanliga modellen. Toyota lade till mycket material av hög kvalitet och satte en TRD Pro-logotyp på denna SUV.

De tygklädda framsätena är bekvämare och TRD Pro erbjuder en 8-vägs förarsäte med justerbar kraft och elektrisk ländryggsstöd. Multi-Information Display (MID) är placerad i mitten och visar information om utetemperatur, tid, genomsnittlig bränsleförbrukning och avstånd. Andra funktioner inkluderar tvåzons automatisk klimatreglering med luftfilter och ventilationsöppningar i andra raden, en bakre kamera med projicerad bana, en läderklädd tilt / teleskopisk ratt och mycket mer.

✓ Du kan också kontrollera:

Toyota 4Runner 2021 TRD Pro motorspecifikationer

En beprövad motor kommer att driva Toyota 4Runner 2021 TRD Pro . Denna SUV är utrustad med en 4,0-liters V6-motor som ger 270 hästkrafter och 278 lb-ft vridmoment. Enligt Toyota kommer det att finnas två överföringsalternativ. Basmodellen kommer att finnas med en fem-växlad automatisk, med möjlighet till ett nytt sex-växlad alternativ. Som tidigare skickar motorn kraft till aktern eller alla fyra hjulen, beroende på vilken växellåda du får.

Förra året fick 4Runner TRD Pro samma Fox-chocker som Tacoma TRD Pro. Dessutom har Toyota inte gjort några ändringar i upphängningen för år 2021. Nya 4Runner TRD Pros har dock ett nytt TRD-avgassystem som låter lite bättre än förra årets modell.

Försäljning och pris

Den nya Toyota 4Runner 2021 TRD Pro är en stor SUV som slutligen blir behandlingen som den förtjänar. Denna modell bör släppas mot slutet av 2020 tillsammans med Sequoia TRD Pro, Tundra TRD Pro och Tacoma TRD Pro.

Jämfört med den vanliga modellen erbjuder nya TRD Pro en mer robust design och den nya yttre färgen på Lunar Rock. Enligt de senaste nyheterna kommer den här modellen att börja med 51.645 euro, vilket är cirka 14.500
euro mindre än Sequoia TRD Pro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)