Tesla Model X 2021: specifikationer, pris, släppdatum

Den kommande  Tesla Model X 2021  är en tre-rads allelektrisk SUV som ser kompakt och modern ut. Tesla X finns fortfarande i två versioner. Det kommer att finnas en lång räckvidd och prestandamodell. Var och en av dessa varianter har sin egen unikhet. Dessutom är X-hytten lyxig och komforten är bland de bästa i sitt segment.

När det gäller motorn använder Model X två växelströmsmotorer och ett 100 kWh litiumjonbatteri. Som ett resultat erbjuder det en lång räckvidd och hög effektivitet. Enligt nyheterna kommer försäljningen av den uppdaterade versionen att börja 2020.


Kommer Tesla Model X 2021 att uppdateras?

Den kommande  Tesla Model X 2021  erbjuder en nästan identisk design som Sedan S. Men eftersom X är en crossover, har den en annan form och proportioner.


Designen är futuristisk, unik och därför mycket välkänd på gatan. I själva verket är det den snyggaste bilen. De unika Falcon Wing-dörrarna och den sluttande taklinjen skapar ett modernt utseende. Tesla Model X har också ett unikt tonat galler och LED-strålkastare. Standardpaketet innehåller 17-tums hjul, medan svarta 22-tums hjul kan köpas som tillval.

Interiören är modern och hållbar

Kabinen  Tesla Model X 2021  ser ren, modern och enkel ut. Tesla är ett företag som tillverkar mycket slitstarka och högkvalitativa hytter. Höjdpunkten var naturligtvis inte den massiva pekskärmen som dominerar stugan. Dessutom måste vi tillskriva Tesla placeringen av tre rader i en så liten crossover. Model X rymmer sju passagerare. Det finns också i en fem- och sex-sitskonfiguration.

✓ Du kan också kontrollera:

Sätena är extremt bekväma och Tesla erbjuder gott om dold förvaring. Inuti finns en uppvärmd ratt, uppvärmda och hopfällbara sidospeglar, 12-stegs kraftkontroll för framsätena, automatisk luftkonditionering med dubbla zoner, ett högkvalitativt ljudsystem med 17 högtalare, navigering och mycket mer. ADAS (Advanced Driver Assistance System) autopilot är utmärkt och inkluderar anpassningsbar farthållare, varning framåtkollision, automatisk nödbromsning och varningsfält för avfärd för körfält samt övervakning av blind plats.

Driving range, acceleration

Den senaste Tesla Model X 2021  är en helelektrisk bil som använder två växelströmsmotorer och ett 100 kWh litiumjonbatteri. Till skillnad från många modeller i samma klass skickar Tesla X ström till alla fyra hjulen. Men varje elektrisk motor producerar 260 hk, vilket gör att den vanliga versionen kan accelerera till 60 mph på bara 4,4 sekunder och utveckla en topphastighet på 155 mph.

Performance-versionen kommer med Ludicrous-läge. I detta läge behöver den nya Tesla X bara 2,7 sekunder för att nå 60 km / h. Tesla sa att den långväga SUV-enheten kunde gå ungefär 328 mil på en enda avgift. X Performance-modellen har något kortare intervall på 305 miles. Enligt Tesla ger varje kompressor ett intervall på upp till 115 mil på bara 15 minuter.

Hur mycket är den nya Tesla Model X 2021?

Den nya generationen av  Tesla Model X 2021  kommer att bli mycket dyrare än den tidigare. Vi måste nämna att denna 85 000 euro-modell är en av de dyraste SUV: erna på marknaden. Detta är priset på en långsiktig modell.

Om du väljer priset på Performance-versionen kommer du dock att överskrida gränsen på 105 000 euro. Om du väljer en fullt utrustad modell behöver du inte betala mindre än 120 000 euro. Tesla släpper den  nya X 2021  senare i år.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)