Tesla Model S 2021: Teknisk information, pris, släppdatum

Model S är ett elektriskt Tesla-fordon som sällan kan ses som ett fordon som skulle få en speciell typ av uppgradering. Men  Tesla Model S 2021  översyns av Mansory, som kommer att vara ett speciellt fordon i år.


Mansory ist weltweit dafür bekend, ein provokante und aufregende neue Stile zu präsentieren, die auf dem neuesten Genfer Salon mit dem Ferrari 488 GTB fullständig ausgestellt und präsentiert wurden. Sie werden vielleicht sehen, känner unglaublich es ist, en Elektroauto wie das S-Modell umzubauen. Tatsächlich liegt hier das Geheimnis von Mansory. Eigentlich bekommt das Model S Refresh kein lautes Kit, wie man es von anderen Modellen erwarten würde, aber es ist immer noch etwas Ziemlich Neues für dieses Auto.

Tesla Model S 2021  är en helt annan bil i sig, inte bara på grund av den elektriska drivlinan och dess egenskaper, utan också på grund av hur Mansory valde denna design. Riktningen de har tagit är att släppa aerodynamiska uppdateringar till fordonet och framför allt att fokusera på utsidan av bilen. Det kommer inte att vara ett 1000 hästkraftsmonster som många av de modeller som Mansory har omarbetat tidigare, men en helt annan typ av djur.


Vad vi får här är ganska enkelt, ett enkelt aerodynamiskt kolmonteringssats, en mycket elegant och lyxig interiör, en ny hjuluppsättning, och det är också uppskattat att Mansory inte har överdrivet och förvandlat bilen till något vi kanske betraktar som en vuxen fighter gatubil får vi en trevlig jordnära bil med en mycket lämplig uppdatering. Så läs recensionen och lära dig mer om bilen.

Utanför  Tesla Model S 2021

Den yttre uppdateringen Mansory gav  Tesla Model S 2021  är överraskande när vi tittar på den och jämför den med något detta restaureringsföretag har gjort med sina föregångare. Det subtila yttre programmet som fordonet har gått igenom är mycket bra och passar denna bil bra. Förändringarna är inte lika uttalade som på alla andra modeller, men erbjuder några väldigt fina tillägg som tilltalar fans av den ursprungliga modellen. Bilen fick en ny främre stötfångare med ett större galler och ett helt nytt galler. Bilen fungerar ganska bra med en ny framläpp och ser fantastisk ut med en helt ny ljusgrön racingremsa som sträcker sig över bilens centrum.

✓ Du kan också kontrollera:

Sidan på  Tesla Model S 2021  har nya sidokjolar som sitter direkt under dekalerna målade i samma ljusgröna färg. Den största förändringen gäller dock baksidan av bilen. Allt detta tack vare en ny spoiler som har lagts till och ett par diffusorer placerade i stället för chassit. Diffusorerna har också ljusgröna accenter och är den sista delen av pusslet som bilen får. Så kanske något vi inte skulle förvänta oss av ett tunerföretag eftersom bilen inte skriker aggressivt utan har en viss stil.

Inuti  Tesla Model S 2021

Interiören i  Tesla Model S 2021 är  inte heller så aggressiv som man kan förvänta sig av ett tunföretag. Insidan är faktiskt täckt med olivläder, en typ av läder som garvar med en olivblad mitt. Inredningsmotivet överensstämmer med Teslas ekologiska karaktär och kombinerar faktiskt interiören med företagets gröna politik. En sådan miljö gör också interiören till en fräsch och lämplig miljö som kan lugna en person och göra honom mer effektiv vid rattet.

Liknande ljusgröna accenter finns också på instrumentbrädan, golvmattorna och sportratten. I själva verket går detta motiv genom hela kabinen, eftersom paneler och sömmar i samma färg också kan ses på sätena, nackstöd och dörrpaneler. Stylingpaketen kompletteras av upplysta dörrfönster och ytterligare aluminiumpedaler.

Tesla Model S 2021- motor 

Tesla Model S 2021  kommer inte att få några motoruppgraderingar och motorn kommer att förbli densamma, men vi kommer att uppdatera prestanda när bilen har mer än tidigare. Allt detta tack vare den aerodynamiska satsen som fordonet har fått och de små förbättringar som fordonet nu har, vilket gör det till en mycket snabbare bil och bättre prestanda. Förutom de reviderade siffrorna har bilen mindre slitage, vilket är av stor vikt för bilentusiaster. Således kommer fordonet att kunna producera 380 hästkrafter, 60 kWh trim och 5,8 sekunders kraft för att slå 0-60 mph, vilket faktiskt gör det till en tiondel av en sekund snabbare än standardmodellen.

Specifikationer  Tesla Model S 2021

Hjulavstånd: 116,5
längder: 196
bredder: 77,3 tum
Passagerarkapacitet: 95 ft³
Lastvolym: 26 ft³
Obelastad vikt: 4647 kg. Maximal
hastighet: 142 km / h
0-60: 5,8 sekunder
MPGe: 101/102 (stad / Highway)
Tillgängliga kroppsfärger: Mörkblå Metallic, Mörkblå Metallic, Obsidian Black Metallic, Pearl White Multiple Paint, Red Multiple Paint, Silver Metallic, Solid Black, Solid White and Titanium Metallic Pull
: NA lbs

Tesla Model S 2021 släppningsdatum och pris 

Det nya fordonet kommer att finnas tillgängligt nästa år, när Tesla Model S 2021 släpps datum är tillgängligt   . Priserna är ännu inte tillgängliga men kommer att erbjudas när fordonet släpps men det kommer att finnas några problem med material och utrustning som tillagts. Priset beror faktiskt till stor del på de tillagda materialen, så bara tilläggspriset för den grundläggande Tesla S-modellen läggs till.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)