Subaru Outback 2022: specifikationer, pris, släppdatum

Den kommande Subaru Outback 2022 kommer att introducera fler uppdateringar. Efter redesignen av 2021 kommer outbacken av 2022 inte längre att ändras så drastiskt. En hybrid drivlinje och en ny trimnivå är dock mer än tillräckligt för att hålla kunderna nöjda. Dessutom uppdateras exteriör och interiör bara något. Utbudet av motorer kommer också att behållas, men outback SUV kommer utan tvekan att fortsätta med god försäljning.

Det är en modell utan verklig konkurrens av flera anledningar. De närmaste rivalerna är Ford Edge, Hyundai Santa Fe och Honda Passport. Den nya Outback-modellen förväntas säljas 2021, troligen under andra halvåret.


Externa och interna förändringar i outbacken 2022

Den helt nya Subaru Outback 2022 kommer att introducera några uppdateringar. Den japanska tillverkaren kommer dock inte att leverera några betydande uppgraderingar efter redesignen. Under 2022 levererar Subaru modifierade bakljus och en något större galler. Strålkastarna och stötfångarna är ett drag. Outback har 8,7 tum markfrigång och är ett bra terrängfordon. Den globala plattformen modifierades nyligen för att rymma en hybrid drivlinje.


✓ Du kan också kontrollera:

När det gäller interiörförändringar får Outback tekniska uppdateringar. Detta inkluderar en ny version av infotainment-systemet och nya hjälpmedel för förarassistans. Nya funktioner är dock valfria i den grundläggande outback-varianten. Dessutom kommer sannolikt Subaru att tillhandahålla en längre lista med standardutrustning. Som sagt, en 7-tums pekskärm och standard och valfri klädsel kvar.

Ny utrustningsvariant

Olika pålitliga rapporter har sagt att nya Subaru Outback kommer att få en ny trimnivå 2022 . Dessutom borde Forester och Crosstrek också resa med samma variant. Det är en ny trimnivå “Wilderness”, även om namnet ännu inte är officiellt.

Det är en version som kommer att förbättra SUV: s terrängförmåga. Medan terrängkörning förbättras vet vi fortfarande inte exakt vilka uppgraderingar denna utrustning har att erbjuda. Produktionen av Outback 2022 har ännu inte startat, så Subaru kommer sannolikt att släppa mer information de närmaste månaderna.

Hybrid drivlinjespecifikationer

Den kommande Subaru Outback 2022 introducerar ett hybrid-drivlinealternativ. Fullständig information är ännu inte tillgänglig, men olika källor rapporterar samma problem. Här är saken, den nuvarande modellen finns med en 2,5-liters fyrcylindrig. Denna motor kommer att ersättas av en 2,4-liters fyrcylindrig motor. Den nya motorn kommer att använda en turboladdare och producera 260 hästkrafter och 277 lb-ft vridmoment.

Det är en enorm förbättring, och Subaru kommer också att leverera en CVT-överföring och standard AWD-system. Hybridsystemet kommer att kombinera en ny motor med elmotorer och ett batteripaket. Den totala produktionen uppskattas till cirka 250 hästkrafter och 300 lb-ft vridmoment. Dessutom lovar Subaru över 35 mpg tillsammans.

Subaru Outback 2022 släppdatum och pris

Den kommande Subaru Outback 2022 bör åter vara cirka 27 000 euro. När det gäller hybridvarianten börjar priset på 32 000 euro eller lite mer. Enligt Subaru kommer den helelektriska Outbacken att släppa ut marknaden 2023. Innan dess kommer den hybriddrivna Outback 2022 att säljas någon gång 2021. Outback SUV kommer att fortsätta konkurrera med Ford Edge, Honda Passport och Hyundai Santa Fe.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)