Subaru Forester 2022: specifikationer, pris, släppdatum

Väder- och terrängkompakt Forester-crossover-SUV från Subaru tävlar i ett av de mest trafikerade SUV-segmenten och kännetecknas av markfrigång över genomsnittet, ett standardhjulsdrivningssystem och ett standard komplett sortiment av aktiva produkter från säkerhetssystem. Forrester var helt ny för 2019 års modell, medan 2021-versionen gjorde adaptiva LED-strålkastare och automatisk helljusstandard. Den Subaru Forester 2022 bör komma med stora förändringar som varumärket uppdaterar vanligtvis under cykeln i sitt fjärde år av produktionen.


Subaru har inte pratat om Forester 2022 ännu, men flera källor föreslår vad varumärket har i åtanke för den snabbsäljande modellen. Den kompakta Forester, som en del av uppdateringen under cykeln för femte generationens version, skulle komma med en reviderad front-end design och uppdaterad bak. Den uppdaterade skogsmästaren ska ta emot nya materialprover i kabinen tillsammans med den uppdaterade tekniken i bilen. En del av uppdateringen bör också omfatta det nya generationens EyeSight-förarassistanssystem.

En annan betydande förbättring kan vara tillägget av det nya turbomotivet. Modellen ska också få en uppdaterad CVT-enhet och ett nytt Drive Mode Select-system. Rapporter visar också att hybridkraftverket inte är uteslutet.


Subaru Forester 2022: design

Den Subaru Forester 2022 väntas fartyget i sin uppdaterade form men kamouflerade prototypen versionen har inte drabbat gatorna ännu att ge oss en bättre titt på möjliga styling uppdateringar.

Subaru är dock känt för att ge sitt fjärde produktionsår en mild stylinguppdatering och den uppdaterade Forester borde inte vara ett undantag. Forester 2022 ska anlända med den strömlinjeformade strålkastardesignen och den uppdaterade grillstilen. Stötfångarhöljet ska också vara i optimerad form.

Profilen kommer inte att se några betydande förbättringar, medan den bakre också bör ha ett begränsat antal modifieringar, till exempel: B. de uppdaterade bakljusen.

Den uppdaterade Subaru Forester ger också nya hjul- och karossfärger.

✓ Du kan också kontrollera:

Inredning, utrustning:

Subaru Forester har gott om plats för fyra vuxna i sin stuga och en bekväm 76,1 kubikfot för last. Med baksätet hopfällt finns det 34,6 kubikfot tillgängliga för last. Forester har också bekväma och flera justerbara säten samt tydliga och användarvänliga kontroller.

Den Subaru Forester 2022 inte kommer med några väsentliga förändringar i kabinen, som rapporter tyder på. Modellen ska lägga till nya materialprover och förbättrade tekniska funktioner. Varje ranger kommer att innehålla minst en 6,5-tums pekskärm med Apple Car Play och Android Auto. I toppklasserna kommer en större 8-tums pekskärm att finnas tillgänglig med eventuellt inkludering av det större alternativet.

Subaru värdesätter också passagerarnas säkerhet och varje utrustning levereras med ett komplett komplement av EyeSights aktiva säkerhetssystem. Den uppdaterade Forrester 2022 bör dock förlita sig på en ny generation av Eye Sigh-systemet. Det nya systemet skapar omfattande medvetenhet tack vare de främre och bakre radarna. Modellen använder också en 3D-karta med hög precision. Standard säkerhetspaketet inkluderar även automatisk nödbromsning, aktiv körfältkontroll och adaptiv farthållare, medan övervakning av blinda fläckar kan förbli valfri.

Subaru Forester 2022: Drivlina

Subaru Forester 2022 skulle hålla den nuvarande 2,5-liters turboladdade fyrcylindriga motorn som producerade 182 hästkrafter och 176 lb-ft vridmoment. Motorn bör dock blandas med det reviderade steglösa systemet för mer jämn prestanda över hela effektkurvan.

Forester kommer att återvända med standardhjulsdrift, men det ska finnas ett nytt Drive Mode Select-system med fem körlägen.

Enligt rapporter kan nästa modell också få ett nytt turbomotoralternativ. Subaru håller på att uppgradera hela sin flotta till turboladdade boxermotorer med direktinsprutning och förbättrad bränsleeffektivitet.

Subaru och Toyota arbetar också med den nya hybridteknologin, och den uppdaterade Forester kan också få det elektrifierade drivlinealternativet.

Subaru Forester 2022: release, pris

Mer information om Subaru Forester 2022 kommer att komma ut någon gång i mitten av 2021 närmare modellens debut. Om rapporter om den uppdaterade Forester visar sig vara sanna, bör det finnas en liten prisökning över hela intervallet. Den uppdaterade skogsmästaren bör börja med cirka 26 000 euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)