Subaru Forester 2021: specifikationer, pris, släppdatum

Den nya Subaru Forester 2021  förbättras ytterligare. Denna information har redan bekräftats av biltillverkaren. Den kommande SUV kommer att ändras både optiskt och mekaniskt. Detta inkluderar hybrid-enheter och många externa förbättringar.

Dessutom är interiören förfinad och ser bättre ut. Dessutom erbjuder hytten nu bättre komfort och mer teknik. Subaru kommer återigen att erbjuda Forester STI-versionen som kommer att leverera cirka 300 hästar.Forester extern modernisering 2021

Vi förväntar oss inte några större förbättringar från utsidan. Både design och design bevaras till stor del. Naturligtvis kommer det att bli några mindre förändringar. Den nya  Subaru Forester 2021  kommer att visas i vinkel och dess form är något modifierad. Erbjudandet innehåller fler kromremsor som är synliga med en överblick. Nätet är förstorat, men inte nödvändigt.

Dessutom ser de främre och bakre stötfångarna djärvare ut än tidigare. Denna gång kommer New Forester att köra på en längre hjulbas. Detta leder till mer benutrymme i interiören, särskilt för de bakre passagerarna. Det kommer att finnas flera trimnivåer för att göra din nya Forester mer sportig. Om du gillar lyx är detta ett annat alternativ.

✓ Du kan också kontrollera:

Intern teknik

Interiören är en annan avdelning där Subaru inte kommer att göra några drastiska förändringar. Den kommande  Subaru Forester 2021  kommer att ha mer benutrymme. Nu kan bakre passagerare njuta av gott om benutrymme. Denna SUV kommer också att få mer teknik. Som sagt, vi kan förvänta oss en lång lista med standardfunktioner. Forester erbjuder luftkonditionering, navigering, Bluetooth och många USB-portar med två zoner.

Denna SUV är valfritt utrustad med högkvalitativt Harman Kardon-ljudsystem, uppvärmda säten och ratt. Erbjudandet inkluderar en 8-tums pekskärm, nyckellös post, Android Auto och Apple CarPlay. Av säkerhetsskäl erbjuder Subaru några imponerande förarassistentfunktioner. Detta inkluderar automatisk nödbromsning, aktiv spårkontroll, adaptiv farthållare och övervakning av blindfel. Komforten är nu ännu bättre tack vare den nya tygklädseln.

Hybridspekulation, specifikationer, överföring

Den nya Forester kommer att fortsätta köra med den vanliga 2,5 liters bensinmotorn. Denna enhet producerar 170 hästar och 174 pund vridmoment. Även om denna motor inte är så kraftfull har den en hastighet på 42 km / h i staden och 33 km / h på motorvägen. På tal om bränsleekonomi: Subaru Forester 2021 är inställd på att leverera en helt ny hybrid-enhet.

Detta har ännu inte bekräftats, men pålitliga källor förutspår otroliga kilometer och över 220 hästkrafter. Du kan också förvänta dig samma 2,0-liters turbomotor som tillval, som producerar 250 hk och 260 pund vridmoment. Som med den nuvarande modellen kommer Subaru att erbjuda en CVT-växellåda.

Subaru Forester STI

Logiskt sett planerar Subaru att fortsätta den högpresterande STI Forester-varianten. Den kommande  Subaru Forester STI 2021  kommer att använda den 2,5 liters fyrcylindriga motorn som finns på den nuvarande Impreza WRX STI.

Denna motor levererar cirka 300 hästar och du kan förvänta dig sportigare hantering och lägre körhöjd. Dessutom har aerodynamiken förbättrats och allt om denna modell verkar och ser sportigt ut. Interiören kommer att få fler standardfunktioner och fler STI-märken.

Subaru Forester 2021 pris och släppdatum

Vi hoppas att priserna förblir intakta. Subaru Forester 2021  kommer sannolikt att kosta samma som föregångaren. Det betyder att du kan köpa denna SUV för cirka 22 700 euro. När Forester Hybrid anländer, kostar den nära € 27 800. Subaru planerar att släppa sin senaste SUV under andra halvåret 2020.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)