Subaru Crosstrek 2021: specifikationer, pris, släppdatum

Den all-  nya  Subaru Crosstrek 2021  är en kompakt SUV som likt dagens   5-dörrars halvkombi modeller , erbjuder utmärkt design. Den kommande modellen kommer att representera en ny generation och kommer att erbjuda många funktioner. Som ni kanske redan vet är Subaru Crosstrek på samma plattform som Subaru Impreza. Tack vare detta, och framför allt på grund av dess dimensioner, erbjuder den nya Crosstrek en kompakt design med utmärkt aerodynamik.

Förutom den attraktiva och kompakta designen   erbjuder Subaru Crosstrek 2021 också många tekniker inuti och en rymlig stuga. När det gäller prestanda talas det också om en ny hybridmodell och vi kan förvänta oss hög bränsleeffektivitet och en miljon.


Kroppsdesign Subaru Crosstrek 2021

Som vi redan  skrev står Subaru Crosstrek 2021  på samma plattform som Subaru Impreza. Emellertid kan denna övergång enkelt ersättas av en mindre lucka på grund av dess dimensioner. När det gäller förändringarna i år kommer den nya modellen att ge fler förfriskningar utanför.


Den nya generationen är dock inte en avvikelse från sin föregångare. En liten visuell förändring uppnås och samma linjer som tidigare bevaras. Den främre delen av denna crossover kommer att drabbas av det mesta av ansiktslyftningen. Dimljus finns som extra krom-accenter. Crosstrek Hybrid skiljer sig från standardmodellen genom att den har en blank svart bakspoiler.

✓ Du kan också kontrollera:

Om vi ​​tittar på baksidan av Crosstrek kan vi också se den liknande designen som erbjuds av den nya Subaru Impreza. Baklyktorna är nästan samma som stötfångaren. Men vi ser också skarpare linjer på Crosstrek. Enligt den senaste rapporten är bakluckan nu fyra tum bredare och erbjuder en större öppning för att ladda bagage. Takskenor är standard på denna modell. Khaki Grey och Sunshine Orange är två nya färger som också finns tillgängliga på den aktuella modellen.

Inre förbättring

Interiören i  Subaru Crosstrek 2021  kommer att fortsätta att vara stilfull. Tillverkaren kommer dock att lägga till mer högkvalitativt material och teknikerna inuti kommer att uppdateras med det senaste. Dessutom är den nya crossoveren tillgänglig i en tvåraderskonfiguration med fem platser och det finns tillräckligt med utrymme för fem personer. Denna modell erbjuder fortfarande en adekvat inredning. Laddningsområdet är 20,8 kubikfot. Den hopfällbara baksätet öppnar sig dock till 55,3 kubikfot.

Förarassistentfunktioner som Adaptiv kryssningskontroll, Kollisionsbromsning, High Beam Assist och Lane Departure Warning är standard. Men frivilliga funktioner som övervakning av blinda fläckar, styrkänsliga strålkastare och bakljus är tillgängliga. Standardfunktioner inkluderar också en bakifrån kamera, Bluetooth-telefon och ljudströmning, automatisk luftkonditionering, automatiska dörrlås, smarttelefonintegration, vridmoment för fyrhjulsdrift, krockkudde för förarens knä och 6,5 ” pekskärm.

Subaru Crosstrek 2021-enhet

Subaru Crosstrek 2021  kommer att fortsätta erbjuda samma skivor. 2.0-litersmotorn driver denna SUV och producerar 152 hk och 145 pund-vridmoment. Denna drivlinje är standard monterad på 6-växlad manuell växellåda på Base- och Premium-modellerna. Den automatiska CVT-växlingen är dock valfri och ingår i standardutrustningen.

Allhjulsdrift är standard. När det gäller bränsleförbrukning levererar modellen 23 mpg i staden och 29 mpg på motorvägen med en manuell växellåda. Men för en CVT tillhandahåller den 27/33 mpg. 2021 Subaru Crosstrek är en SUV som kan dra upp till 1 500 pund.

Hybridspecifikationer

Nästa drivlinje på listan är reserverad för hybridversionen. Denna motor består av ett 2,0 liters litiumjonbatteri med en kapacitet på 4 + 8,8 kWh. Hela det kombinerade systemet erbjuder 148 hk. Det kommer också som standard med alla fyra hjulen och en CVT-transmission. När det är fulladdat kan batteriet löpa 17 mil med ren el om du håller din hastighet på 65 km / h.

Subaru Crosstrek 2021 pris och släppdatum

Priset på  Subaru Crosstrek 2021  är detsamma som tidigare. Denna modell kostar 21 350 euro för grundversionen, som finns med en manuell växellåda. Att välja ett CVT-överföringssystem lägger emellertid ytterligare € 900 till priset. Begränsad avancerad hårdvara erbjuder fler premiumfunktioner och börjar på 27 000 euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)