Subaru Ascent 2021: specifikationer, pris, släppdatum

Den helt nya  Subaru Ascent 2021  är den bästa hittills. Tre-rads SUV: er har blivit en av de mest populära fordonen i världen. Varje biltillverkare erbjuder minst en sådan modell. Subarus Ascent är en mycket mångsidig SUV som får ytterligare uppgraderingar.

Tjänsterna är utmärkta, Ascenten ser fantastisk ut och interiören är mycket exklusiv. Fortfarande saknar modellen vissa bekvämligheter och interiören kan vara bättre. Ascent 2021  erbjuder fyra utrustningsvarianter. Så om du letar efter mer lyx är Subaru något för dig.De yttre förändringarna av Subaru Ascent 2021

The Ascent är företagets hittills största SUV. Den tre-raders SUV kommer att få några förbättringar. Men  Subaru Ascent 2021  kommer till stor del att få prestanda som styr funktioner, till stor del att hålla designen. Elektriska vikspeglar är nu standard och har nya integrerade blinkersignaler. Ascent-ramen är relativt ny och erbjuder bättre hantering än någonsin.

✓ Du kan också kontrollera:

På grund av den ytterligare bearbetningen av aluminiumet kommer Ascent SUV att förlora viss vikt. Även ny är power gate-funktionen och 18-tums hjul är standard. Den främre ramen ger fortfarande ett skarpare utseende och högkvalitativa funktioner som strålkastare och galler.

Interiör

Du kan välja mellan en sju eller åtta plats. Subaru Ascent 2021  har både en praktisk och rymlig inredning. Det finns gott om utrymme och benutrymme i de två första raderna. Axelutrymmet i den tredje raden ligger under genomsnittet för detta segment.

Bakom det är lastområdet 86,5 kubikfot med de bakre sätena vikta. Interiören ser också modern ut i basmodellen. När det gäller innovation kommer  Ascent 2021 att ha  ett minnesvarningssystem för baksätet. Infotainmentsystemet och skärmarna uppdaterades också.

Pålitlig motor

Fyra-cylindern med 2,4 liter är fortfarande tillgänglig. Denna speciella prestanda är mycket konsekvent och ger bra prestanda. Den använder det vanliga Subaru AWD-systemet och en CVT-transmission är också tillgänglig. Denna motor producerar 260 hästkrafter och 278 lb-ft vridmoment. När det gäller bränsleekonomi når Subaru Ascent 2021 23 mpg.

Dessutom kan denna tre-rads SUV dra 5 000 pund. Det är en kraftfull SUV med utmärkt prestanda. Rise har också en markfrigång på 8,7 tum. Det enda problemet för vissa kunder är motorbruset som kan förbättras i framtiden. Dessutom förväntar sig många fans en valfri slipmaskin. Detta kommer dock inte att ske snart.

Trimnivåer, pris och släppdatum för Subaru Ascent 2021

Du kan köpa den nya ingången i fyra olika konfigurationer. Grundmodellen levereras med standardmaterial och kostar € 31 100. Den premiumutrustningsvarianten inkluderar tre-zons luftkonditionering, en större pekskärm och elektriskt justerbara säten.

Av denna anledning   börjar Subaru Ascent 2021 Premium på 35 300 euro. Turmodellen med det största utbudet har ingen specialutrustning. Det är en mycket högkvalitativ modell för över 44 600 euro. Den nya Ascenten kommer att lanseras under det sista kvartalet 2020.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)