Seat Ateca 2021: teknisk information, pris och publiceringsdatum

Den kommande  Seat Ateca 2021  spioneras på och det verkar som om den nya modellen döljer en mild ansiktslyftning. På de mottagna bilderna kan vi se att den senaste varianten med ett märke på fram- och baksätet har camo-färger.

Förutom den nya Ateca har den kommande Tarraco SUV också testats. Även om det finns mycket kamouflage på framsidan, visar den senaste Ateca ett nytt gallermönster och en mer attraktiv bakre del. Dessutom innehåller den nydesignade stötfångaren inte längre dimljus.


Seat Ateca 2021 presenterar en ny gallerdesign

Det  nya huvudkontoret för  korsningen av Ateca 2021 visar mycket kamouflage på framsidan. Vi kan dock granska några drycker. Tillverkaren använde ett nytt gallermönster och en ny designad stötfångare, som inte längre har dimljus. Grillen ser attraktiv ut och har en sexkantig form med samma meshmönster som Leon-luckan. Strålkastarna förblir desamma som på modellen före ansiktslyftning.


På baksidan har den kommande  Seat Ateca 2021  samma attraktiva design som framsidan. Bakljusen har de senaste LED-lamporna och tillverkaren använder samma avgassystem som konceptmodellen.

Interiör

Vi förväntar oss inte större förändringar av  nya Seat Ateca 2021  . Hytten uppdateras med den senaste informationen under hela cykeln. Infotainmentsystemet kommer att uppdateras och den nya modellen kommer säkert att ge mer komfort. Dessutom kommer SEAT sannolikt att införa fler säkerhetssatser och inkludera fler standardfunktioner. Den faktiska verksamheten kommer att ske vid de högre gränserna. Detta paket erbjuder fler klädsalternativ.

✓ Du kan också kontrollera:

Det kommer att vara intressant att se vad tillverkaren lägger till i den slutliga versionen. Som standard erbjuds objekt som en fly-by-wire DSG-switch och surfplatteskärmar. Enligt en källa kommer tillverkaren att lägga till fler korrigeringar och ännu fler färgalternativ.

Under huven

Det finns ingen information om vad som kommer att  driva den nya Seat Ateca 2021-  modellen   . Enligt vissa webbplatser kan den kommande SUV få en plug-in hybrid drivkraft och mild hybridteknologi för vissa bensinmotorer för att minska bränsleförbrukningen och utsläppen.

SUV: n med sätesregistrering kommer troligen att vara utrustad med en bensinmotor på 296 hk. Enligt viss information från andra forum kommer tillverkaren dock att göra ytterligare 10 hk och totalt 306 hk för att matcha den nya fyrhjulsdrift Cupra Leon ST. Seat har dock ännu inte bekräftat denna information.

Seat Ateca 2021 släppningsdatum och pris

Nya Seat Ateca 2021  är en SUV med ett attraktivt och elegant utseende. Denna modell levereras också med en bensinmotor och eventuellt en plug-in hybrid drivlinje.

Tillverkaren av sätet har inte publicerat någon information om utgivningsdatum och pris. Vissa spekulationer tyder dock på att denna modell skulle kunna släppas senare i år. Priset är inte känt ännu och vi kan bara vänta på mer information.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)