Rolls-Royce Phantom 2021: specifikationer, pris, släppdatum

Den nya Rolls-Royce Phantom 2021  är en kraftfull och utarbetad och välsignad med solida handgjorda BMW-konstruktioner och tekniska komponenter som täcker varje tum av dess enorma yttre och interiör, vilket gör det nästan lika bekvämt från förarsätet, från ryggstödet. Dess styrkor inkluderar oändliga anpassningsalternativ, en ultra-tyst stuga och tyst ride, imponerande prestanda och oöverträffad utförande och materialkvalitet. Släppdatumet förväntas i början av 2021.


Prestigeträchtig, stattlich och ultra-luxuriös sind einige der bestimmenden Attribut, die Sie hier jedes Mal haben, wenn das Rolls-Royce Phantom vorbeifährt. Es ist vielleicht die anpassbarste Maschine auf dem Planeten. Och de valfria paketen och de egna funktionalitetens befogenheter är de obehöriga beeindruckande Handwerkskunst, de övertygande gröna tonerna av handen som är föga wird, och de umfassende Verwendung hochwertiger Material från Uhnen Luxus och Komfortstem aufenive höchstem aufenive höchstem.

Oavsett om du tänker på fårullsmattor eller en cigarrhumidor i handskfacket för att vara fria, glamorösa eller underbart rika, förnekas nu den eleganta spetskompetensen som Phantom kan erbjuda. Den tysta inredningen och körkvaliteten garanterar en oförglömlig körupplevelse, oavsett om du kör på asfalt eller grus.


Interiören är riklig, och till och med miljonärer som är sex meter höga kommer att ha svårt att hitta en trevligare plats att sitta i trafiken. Det är helt enkelt i en egen liga, oavsett om du letar efter prestanda eller lyx.

Det är svårt att jämföra den med någon annan bil på vägen på grund av dess skick, men om du behöver en finns det några konkurrerande fordon som är värda att överväga. Dessa inkluderar Mercedes-Benz S-klass 2021 och Bentley Mulsanne 2021. Den senare är något sportigare och har samma uppmärksamhet som Phantom, medan den förra känns som ett fynd och är ett attraktivt val, även om materialets kvalitet kan vara blygsam jämfört med Fantomet.

Serenity interiör och 2021 Rolls-Royce Phantom exteriör förändringar

Standard  Rolls-Royce Phantom 2021-utrustning  inkluderar parkeringssensorer fram och bak, elektroniskt justerbar luftfjädring, 10-vägs framsäten, elektrisk baklucka, adaptiva och automatiska LED-strålkastare, två paraplyer, kashmir och ylhimmel, automatisk dubbelzonsluftkonditionering, taklucka och flera parkerings- och manövreringskameror.

✓ Du kan också kontrollera:

Standardelektronik inkluderar en 8,8-tums skärm, Bluetooth-telefon och ljudanslutning, satellit- och HD-radio, röststyrning, multifunktionellt elektroniskt gränssnitt, sex DVD-växlare, Harman Kardon Lexico Logic 7 ljudsystem, navigationssystem iPod / USB-gränssnitt och kamera 360 grader. Naturligtvis bör mer utrustning förväntas på dagen för utsläpp.

Den enda skillnaden mellan Ultra-Luxus och EWB är dess exklusiva funktioner som vändbara fotstöd, automatisk fyrzonsluftkonditionering och ytterligare 10 tum benutrymme bak.

I väntan på fler tillägg till släppdatumet finns det en omfattande lista över alternativ för ett fordon som Phantom. Listningen inkluderar elektriskt justerbara baksäten, bakre balk, mittpartition, 12-tums DVD-skärmar, inbyggda LED nattstjärnbelysning, bagageutrymme solskydd, färgkombinationer, speciella Rolls-Royce, pärlemorsinsatser, synliga avgasspetsar, tjockare styr, sportigare upphängning och styvare stabilisatorer, fanerade picknickbord, bakre bar, cigarrhumidor i handskfacket och en “bakre biograf”.

Specifikationer för Rolls-Royce 2021 Phantom Engine

Under huven på  Rolls-Royce Phantom 2021  är en 6,7 liters V12-motor som producerar 453 hk och 531 lb. ft. vridmoment. Motorn är i par med en åtta-växlad automatisk växellåda, som sedan överför den genererade kraften till bakhjulen.

Enligt olika källor tar det cirka 5,7 sekunder för basfantomet att överskrida 60 mph och ungefär en tiondel av en sekund senare för EWB-versionen.

Oavsett vilken karossstil som väljs, förväntar sig enligt EPA en bränsleåtergång på 11/19/14 mpg stad / motorväg / blandat bränsle.

Dess trottoarkant spekuleras till att vara cirka 5 840 pund.

Rolls-Royce Phantom 2021 – släppningsdatum och pris

Branschexperter sade nyligen att  Rolls-Royce Phantom 2021  förväntas vara tillgänglig från våra återförsäljare i början av 2021. Vindrutan klistermärke förväntas erbjudas till försäljning från ett rekommenderat pris på ungefär 407 400 euro. Phantom Drophead Coupé sägs kosta 492 000 euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)