Renault Espace 2021: specifikationer, pris, släppdatum

Det franska företaget har släppt de sista bilderna av den nyutformade  nya Renault Espace 2021  . Förändringarna är små och verkar större i kabinen än utanför. Sortimentet under huven inkluderar en dieselmotor, men två prestandavarianter och en bensinmotor. Försäljningen förväntas starta våren 2020 om 3-5 månader.


Renault Espace designändring 2021

Omdesignen är inte så tydlig, men den kan beskrivas som mild. Den största nyheten är verkligen de adaptiva LED-matrisstrålkastarna. Ärligt talat, jag kommer inte ihåg att Renault-fordonet hade detta i huvudområdet. Ytterligare förändringar ses på hjulen, främre och bakre stötfångare och omdesignade LED-bromsljus.

De senaste förarassistanssystemen:


 • Adaptiv farthållare
 • Hjälp med att centrera spåret
 • Utökad parkeringsassistent
 • Trafikvarningssystem bak
 • Aktivt bromssystem
 • Lane Avgång Varning
 • Varning mot blinda fläckar

Renault Espace interiör 2021

Det finns en förändring i kabinen och du kommer att gilla den. Easy Connect som den senaste generationens multimediasystem med en 9,3-tums skärm inkluderar Apple CarPlay och Android Auto-funktioner. Förarens framsida är nu inställd på ett 10,3-tums digitalt instrumentkluster och 3D-navigering.

Alla varianter har ett stort glastak som standard. Du kan välja versioner från 5 till 7 platser. Mittkonsolen innehåller nu två USB-portar och 2 flaskor. Installation av sidolaminerade fönster bör förbättra ljudisoleringen i kabinen.

✓ Du kan också kontrollera:

För dem med en djupare ficka som kommer att bestämma sig för att köpa den ursprungliga Paris-versionen eftersom de flesta av lyxen har flera fördelar. Vissa av dem är tillverkade av svart titan och ljusgrått nappaläder, uppvärmda och kylda säten, justerbara i 10 riktningar och en massagefunktion.

Renault Espace 2021 motor

Ett intressant beslut är valet mellan två dieselmotorer och bensin under huven. Bensinlinjen är bara en 1,8-liters turbomotor med direktinsprutning och 4 cylindrar, i par med en sju-växlad automatisk växellåda med två kopplingar. Showen är 225 hästar.

Dieselmotoruppställningen erbjuder en 2,0 liters Blue DCi-motor med två olika krafter. Först 160 hästar och ett vridmoment på 360 N / m vid 1500 rpm. För det andra 200 hästar och ett vridmoment på 400 N / m vid 1750 rpm. Båda versionerna kopplades till en sex-växlad automatisk växellåda med två kopplingar. De har utvecklats speciellt för att minska bränsleförbrukningen och koldioxidutsläppen.

Du kan köpa fyrhjulsdrift i kombination med adaptiv fjädring och 3 körlägen: Eco, Comfort och Sport.

Renault Espace släppningsdatum och pris 2021

Denna modell visade sig inte på marknaden under lång tid, bara fyra år, men dessa förändringar var nödvändiga. Den nyutformade versionen kommer att visas i utställningshallen våren 2020.

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)