Porsche Cayman 2021: dane specifikationer, pris, släppdatum

Den nya Porsche Cayman 2021  är utan tvekan en av de mest eftertraktade sportbilarna på marknaden idag. Orsakerna till detta är många personaliseringsalternativ, en manuell växellåda, exceptionell hantering, kostnadseffektiva och ekonomiska motorer och en vackert utformad stuga.

Anta att du är en förnuftig person som är upphetsad att äga en sportbil. För det mesta letar du efter en bil som erbjuder en fantastisk körupplevelse, och som inte nödvändigtvis erbjuder den största glidkraften, kan ha de bästa prestandan rättigheterna, eller den bästa parkeringsplatsen, men ändå passar för vardagligt bruk. I så fall kan den nya och uppdaterade  Porsche Cayman 2021  vara den sportbil du längtar efter.


Fordonet har oöverträffad bromsning och styrprecision. Den tillgängliga motorlayouten, särskilt mittdelen, ger en perfekt balans mellan körbeteendet som även 911 inte kan hålla jämna steg med. Tack vare dess dimensioner är den underbart smidig och sin storlek är perfekt för en sportbil. I praktiken har Porsche fortfarande titeln när det gäller solida motorer.


Ändå har den  nya Porsche Cayman 2021  några besvikelser, till exempel ett svagt stereosystem utan USB-anslutning, en mängd alternativ som kan kosta mycket pengar och otillräckligt lagringsutrymme. Men bryr du dig verkligen? Det beror på dina prioriteringar.

Den enda relevanta frågan som fortfarande förblir obesvarad vid denna tidpunkt är vilken Cayman du har råd med från det tillgängliga sortimentet, eftersom även basfordonet har en dyr etikett som kan hindra många från att köpa.

Porsche Cayman 2021 utvändiga recensioner och interiörändringar

Den levereras i väggen med fyra paneler: bas, S och GTS mellanpaneler och toppklass GT4. Och som tidigare är det en tvåsitsig kupé. Porsche Boxster Spyder 2021 testas separat.

Standardfunktioner och teknik för   ingångsnivån Porsche Cayman 2021 inkluderar adaptiv bakspoiler, 7-tums pekskärm, mittmonterat avgas, 18-tums hjul, fyra högtalarsystem (på allvar!) Start-stopp-funktion, farthållare, sommarhjul, automatiska vindrutetorkare fram, luftkonditionering, extra ljuduttag, omgivande belysning, manuellt justerbar och glidande fram- och förarsätet och HomeLink.

S-fodret vilar på basen och har två avgasutlopp, 19-tums hjul, bi-xenon-strålkastare och rödmålade bromsok, samt bromsskivor i framsidan.

✓ Du kan också kontrollera:

Tillsammans med  Porsche Cayman GTS 2021  får du dynamiska växellådans lager, 20-tums hjul, syntetiskt mocka inredning, skarpt Sport Plus körläge, tonade baklyktor och strålkastarlinser, sportratt, sportigare främre och bakre ytbehandlingar, anpassningsbara upphängningsspjäll, aggressiva vadderade sportstolar och sportavgas.

De  Porsche Cayman GT4 2021  erbjuder en unik yttre aerodynamisk utformning, större bromsar, exklusiv sportchassi, större och mer kraftfull motor, större bromsar, rörlig fördelningsmoment, mekanisk differentialspärr och lägre ride höjd.

Som tidigare har Porsche otaliga alternativ, allt från anmärkningsvärda teknikalternativ som inkluderar en bakifrån kamera, främre och bakre parkeringssensorer, adaptiv farthållare, röststyrning och nyckellös tändning och uppfart. Infotainment-paketet innehåller ett ljudsystem med 12 högtalare, USB-gränssnitt och iPod, Black Edition-finish, integration av smarttelefonapplikationer och navigationssystem.

Porsche Cayman 2021 motorspecifikationer

Den grundläggande  Porsche Cayman 2021  är en 2,7-liters 6-cylindrig motor som ger 275 hk och 213 pund vridmoment. EPA-betyg är 20/30/24 mpg stad / motorväg / blandad.

Prestanda förstärks av S-fästen, som har en 3,4-liters Flat-6 med 325 hk och 273lb vridmoment. Enligt EPA-statistiken är bränsleförbrukningen 20/28/23 mpg.

Nästa upp är GTS-varianten, inspirerad av den förbättrade versionen av den 3,4-liters Flat-6-motoren i S-modellen och dess produktion är 19/26/22 mpg.

3,8 liters 2021 Porsche Cayman  GT4 Flat-6-motor  från 2021. Levererar bra 385 hk och 309 pund vridmoment. Siffrorna för bränsleförbrukning är 18/23/20 mpg. Enligt Porsche kan fordonet accelerera från 0 till 100 km / h på bara 4,2 sekunder.

Porsche Cayman 2021 släppningsdatum och pris

Räkna med en MSRP på € 52.600 för startnivån 2021 Porsche Cayman  och upp till 84.600 €  för den högst rankade GT4.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)