OPEL COMBO LIFE 2021: tekniska data, pris, släppdatum

Enorma nyheter från Opel / Vauxhall-märket eftersom denna grupp planerar att elektrifiera de flesta av sina nya fordon. Hur som helst finns det planer på att leverera åtta plugin-modeller, medan elektrifiering av hela portföljen förväntas ske 2024. Den helt nya Opel Combo Life 2021 är bara en av de åtta modellerna som får ett hybriddrev.

Denna minibuss har ett stort interiörutrymme och är en prisvärd modell. Ändå är dess form för försvunnen medan resten av segmentet väljer SUV-liknande design. Om du kan komma förbi det inte så spännande utseendet är Combo Life en mycket intressant och praktisk modell. Här är vad du kan förvänta dig av denna minibuss under de kommande åren.


COMBO LIFE 2021 EXTERIOR FACELIFT

Tyvärr kommer Opel Combo Life att behålla sin lådformade form 2021 . Det är det största problemet med denna minibuss, och det ser verkligen ut som en låda, men bara med fönster. Visst, det är inte heller den mest snygga av minibussar. Men om du vill ha något mer praktiskt är detta en modell för dig.


Combo Life erbjuder två skjutdörrar som är åtkomliga från sidan. Tack vare detta kan du enkelt komma åt fordonet eller gå ut. 16-tums lättmetallfälgar ser bra ut och kommer som standard. Den främre delen är utrustad med en karossfärgad stötfångare och dimljus.

INREDNINGSDESIGN

Till skillnad från exteriördesignen ser interiören mycket bättre ut. Den Opel Combo Life 2021 finns med både fem och sju säten. Stugan är rymlig och praktisk. Dessutom är tillgången perfekt. Tekniskt har denna minibuss en 8-tums pekskärm, Android Auto, Apple CarPlay och till och med röstigenkänning.

✓ Du kan också kontrollera:

Som tillval kan du köpa en 180-graders panoramabaksida. Många funktioner för förarassistans finns också. Tack vare det är säkerhet en annan stark punkt i denna minibuss. Combo Life erbjuder också gott om förvaringsutrymme bakom baksätena.

FÖRSTA EVEN PLUG-IN HYBRID ALTERNATIV

Under huven har denna minibuss två motoralternativ. Beroende på marknaden kan du få antingen 1,2-liters bensin eller 1,5-liters diesel. Inte mycket är att säga om dessa två motorer förutom att båda enheterna har cirka 100 hästkrafter. Dessutom är resan smidig och bekväm, vilket är det viktigaste med denna minibuss. Här är den intressanta delen. Den Opel Combo Life 2021 får sin första plug-in hybrid alternativ.

Enligt Opel / Vauxhall-gruppen kommer åtta modeller att ha samma system 2021. Dessutom kommer företagets hela sortiment att ha detta system 2024. Combo Life är bara en av modellerna med denna teknik. Corsa-e och Grandland X erbjuder redan detta system. Vivaro van, Zafira Life och nya Opel Astra kommer också att få samma behandling 2021.

OPEL COMBO LIFE 2021 PRIS OCH UTSLÄPPDATUM

Prisuppgifterna för nya Opel Combo Life 2021 kommer att ligga mellan 20 000 och 25 000 euro. Den tredje sätesraden är valfri, liksom hybriddrevet. Vi väntar fortfarande på att Opel / Vauxhall släpper exakta hybridspecifikationer. Företagets senaste minibuss kommer ut på marknaden under andra halvåret 2020.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)