Nissan Z 2021: specifikationer, pris, släppdatum

Älskare av den legendariska sportbilen har definitivt inte så mycket tålamod för efterföljaren till 370Z. Den nuvarande generationen har funnits alltför länge, och Nissan behöver definitivt uppdateringar för att förbli konkurrenskraftiga. Vid den här tiden verkar den japanska tillverkaren äntligen ha börjat utveckla den nya modellen. Det ryktas att det avslöjas 2021. För tillfället kallar vi det Nissan Z 2021 .

Vid denna tidpunkt finns inga detaljer om Nissan Z 2021 tillgängliga. Vi kan bara spekulera vid denna punkt. Rykten säger att vi inte bara kommer att se en ny design utan också förändringar i storlek. Naturligtvis förväntas en ny motor.


Nissan Z 2021 redesign

När det gäller de grundläggande designfunktionerna råder det ingen tvekan om att Nissan Z kommer att fortsätta med samma filosofi 2021 . I praktiken betyder detta en lätt och smidig sportbil med RWD-layout. Enligt rapporter kan storleken förändras. Mer exakt finns det en chans att se Nissan Z 2021 med mindre dimensioner. Oavsett om det är mindre eller inte, förlitar vi oss på en helt ny estetik.


✓ Du kan också kontrollera:

Den nuvarande generationen har funnits för länge. Den lanserades 2009 och verkar vara inaktuell på många sätt, särskilt när det gäller estetik. Naturligtvis kommer den nya modellen att anpassas till varumärkets senaste designspråk. Vi räknar med den senaste versionen av varumärkets nya designspråk. För tillfället vet vi inte om den nya modellen kommer att erbjudas i två karossstilar, med tanke på att roadster har avvecklats.

Inre

Naturligtvis är det alldeles för tidigt att gå in på detaljer om denna aspekt. Vi kan bara anta att den övergripande layouten förblir densamma, vilket innebär att du kan lita på en typisk 2-sits hyttkonfiguration. Saken med Nissan Z 2021 är att vi har ganska stora förväntningar på interiörkvaliteten. Den nuvarande modellen är inte särskilt bra i detta avseende. Dessutom erbjuder de flesta konkurrenter hytter av mycket högre kvalitet med material av hög kvalitet. Å andra sidan är den nuvarande 370Z mestadels baserad på hårdplast. Vi förväntar oss därför att den nya Nissan Z kommer att vara 2021en mycket bättre design med mer attraktiv design på instrumentpanelen, finare material och förbättringar i andra aspekter. Naturligtvis förväntas också många nya tekniska godsaker.

Nissan 400Z 2021

Enligt de flesta rapporter kommer den nya generationen som Nissan 400Z 2021 . Tidigare var antalet alltid relaterat till motorstorleken. Därför skulle du anta att den nya modellen har en 4,0 liters motor. Vi kan dock se ett undantag just nu. Vissa källor antyder att “400” faktiskt kommer att vara antalet hästkrafter. Nissan Z 2021 förväntas vara utrustad med en turboladdad 3,0-liters V6-motor som utvecklar cirka 400 hk. Det är samma motor som du kan hitta i modeller som Infiniti Q50 och Q60. Det enda problemet med denna riktlinje för namngivning är hur Nismo-versionen heter eftersom den borde vara betydligt kraftfullare. Så ta dessa rykten med försiktighet.

Utgivningsdatum och pris för Nissan Z 2021

Den nya Z 2021- bilen är fortfarande i ett tidigt skede av utvecklingen, så det är svårt att prata om detaljer som lanseringsdatum och pris. Många rapporter tyder dock på att den nya modellen skulle kunna komma fram redan 2021. När det gäller priset börjar den nuvarande modellen på cirka 30 000 euro, men det kan bli vissa förändringar efter redesignen.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)