Nissan Rogue Sport 2021: specifikationer, pris, släppdatum

En av de bästa fantastiska design-SUVarna i dag är definitivt den  nya Nissan Rogue Sport 2021  . Till skillnad från den vanliga modellen erbjuder sportmodellen en bättre och mer aggressiv design. Den nya modellen kommer dock att finnas tillgänglig som en överföringsmodell, så vi förväntar oss inte större förändringar. Nissan har förbättrat utformningen av den kommande modellen med några mindre ändringar och uppdateringar här och där.

Liksom den tidigare modellen kommer den kommande  Nissan Rogue Sport 2021 att använda  samma motor. Under huven på denna modell ligger en 2,0-liters fyrcylindrig motor med 141 hk.


Nissan Rogue Sport 2021 kroppsuppgraderingar

Som ni kanske redan vet lanserades den första Nissan Rogue Sport 2017, vilket skapade ett stort intresse för dess design. Men genom åren har denna modell blivit den mest populära Nissan-SUV i sin linje. År 2019 har denna modell fått flera uppdateringar som innehåller vissa förändringar främst på frontend. Eftersom dessa förändringar är relativt nya, förväntar vi oss att  Nissan Rogue 2021 ska ha minimala exteriörsuppdateringar.


Som en del av flytten kommer den kommande  Nissan Rogue Sport 2021 att använda  samma plattform som den tidigare modellen. Samma design och form finns också. Vi ser dock några mindre visuella förändringar som ger denna modell ett oskiljbart bättre utseende jämfört med 2019-modellen. Dessa små uppdateringar kan ses på det breda V-Motion-kylargallret, eleganta strålkastare med LED-signaturer och LED dimljus. Nissan har också lagt till två nya färger: nitro lime metallic och monarch orange metallic.

Interiören ser sportig ut

Den  nya Nissan Rogue Sport 2021  har en rymlig och förvånansvärt sportig stuga. Eftersom det är på samma plattform som föregångaren kan vi förvänta oss samma resultat. Tack vare två rader med sittplatser kan denna modell bekvämt rymma fem passagerare.

Tillverkaren har också lagt till andra funktioner. Nu har denna modell en platt bottenratt, en blank svart finish, en 7-tums pekskärm, läderklädsel, Apple CarPlay, Android Auto, Bluetooth-ljudströmning och USB-port, ett ljudsystem med fyra högtalare och mycket mer.

säkerhet

I säkerhetsavdelningen har  Rogue Sport 2021  alla standarder för att få bästa betyg. IIHS har ännu inte slutfört testet. Denna modell levereras som standard med automatisk nödbromsning med fotgängare detektering och kollisionsvarning. Tillverkaren kommer också att lägga till automatisk bromsning av bakhjulen, varningsfält för avfärd för spår, assistent för spårhållning, övervakning av blindfel och bakre korsstrafiklarm.

✓ Du kan också kontrollera:

Nissan Rogue Sport 2021 under huven

Den kommande  Nissan Rogue Sport 2021  är en modell som drivs av ett enda motoralternativ. Under denna modell finns en 2,0-liters fyrcylindrig drivenhet med 141 hk. Liksom med föregående modell kommer den nya modellen att använda samma kontinuerligt variabla transmission. Som standard skickar denna installation ström till framhjulen, medan fyrhjulsdrift fortfarande är valfritt.

Priser och släppdatum

Corona virus duo utbrott, nya Nissan Rogue Sport 2021 släppdatum   försenas. Så vi kan förvänta oss att den här modellen kommer att träffa marknaden senare i år. Priserna är också okända, men på grund av mittcykelförfriskningar förväntar vi oss ett pris på cirka 24.335 €.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)