Nissan Qashqai 2021: pris, specifikationer, foton

Den reviderade övergången Den  nya Nissan Qashqai 2021  presenterades officiellt på bilutställningen i Genève, som traditionellt började under första halvan av mars. Den nya  Nissan Qashqai 2021 har  fått ett uppdaterat utseende, en bättre hytt och ett semi-autonomt körsystem. För att förbättra reglerbarheten ändrade företagets ingenjörer något upphängningsinställningarna och ignorerade kraftledningen.


Försäljningen av SUV: er i Europa börjar sommaren 2020. Bilen kommer inte att finnas tillgänglig på den ryska marknaden förrän under hösten, direkt efter produktionsstart vid anläggningen nära St. Petersburg. Enligt preliminära prognoser kommer baskostnaderna för den nya modellen att förbli på nivån före reformen, dvs. de kommer inte att överstiga 1,2 miljoner rubel. Vi testar foton, kompletta satser och priser för de tekniska funktionerna i den nya Nissan Kashkay i 2021-kroppen på kursen från det aktuella testet.

✓ Du kan också kontrollera:


Vi noterar omedelbart att den kompakta japanska korsningen av nya  Nissan Qashqai 2021 är  mycket populär bland lokala bilister. I slutet av 2021 slutade modellen 21 i Ryssland med 18 753 sålda fordon och förlorade bara några klasskamrater som Renault Duster (44,001 enheter), Hyundai Creta (21 929 enheter) och Kia Sportage (19,003 enheter). .) I Europa gynnar Kashkay en lika stabil efterfrågan: mer än 233 000 exemplar såldes 2020.

Utseendet på den  nya  Nissan Qashqai 2021

De huvudsakliga uppdateringarna av den omdesignade crossoveren fokuserade på dess båge. Det exklusiva V-formade kylargalleret i bilen fick en något annorlunda design, förstorad och breddad helt i stötfångaren. Själva fästen har grundläggande förändrats och fått en annorlunda, mer komplex och komplex konfiguration av de aerodynamiska komponenterna och dimljus.

Utformningen av Nissan Qashqai 2021: s strålkastare   har förändrats avsevärt på grund av ankomsten av en ny modell av belysningselement, inklusive eleganta ljusa detaljer i LED-navigationsljusen. Adaptiva strålkastare är monterade i dyra kompletta satser som är tydligt synliga i mörkret.

Bilder Nya Nissan Qashqai 2021 omdesign

Bakom omvandlingen finns en mycket mindre skala än tidigare. Den bakre delen var utrustad med nymålade lyktor med utmärkt tredimensionell grafik och en något modifierad stötfångare, som delvis var täckt med dekorativa element.

Sidovyn visar ingen märkbar förändring i modellens profil. Restyling visade bara nya hjul som varierar i storlek från 17 till 19 tum. Gamma kroppsnyanser har förändrats något för att skapa två nya emaljnyanser: ljusblå och brunbrun. Det fanns ingen förbättring av de aerodynamiska egenskaperna – Cx-koefficienten förblev det tidigare värdet på 0,31.

Nissan Qashqai 2021 förbättrade salongen

En intern revision av den  nya Nissan Qashqai 2021  ledde till ad hoc-förbättringar i flera riktningar. Kvaliteten på efterbehandlingsmaterialen har förbättrats, ljudisoleringen har förbättrats (bakrutan har blivit tjockare), rattet har fått en annan form, det nya Nissan Connect multimediakomplexet har fått en ny yta. Den utvidgade utrustningen från Tekna + inkluderar nu installation av stolar med klädsel av nappaläder. Crossover kan utrustas med Bose akustiska system med sju högtalare mot en extra avgift.

Inredning Nissan Qashqai 2021

I listan över elektroniska assistenter har den  nya Nissan Qashqai 2021 lagt till  Cross Traffic Alert och ProPilot autopilot. Det semi-autonoma styrsystemet är naturligtvis av särskilt intresse eftersom det representerar nästa steg mot helautomatisk styrning. I anläggningens lokaler kan du bara lita på bilen när du kör i en körfält. Maskinen behåller sitt läge av sig själv, accelererar och bromsar efter att ha känt igen fordon. I framtiden planerar den nya Nissan att undervisa crossover-oberoende återuppbyggnad mellan band och sedan införa en fullskalig autopilot.

Ovanstående system kompletterar en rad befintliga assistenter, inklusive fotgängars nödbromsning, parkeringsassistent, övervakning av blindpunkter, spårning av linjer, upptäckt av trafikskyltar och förarens kontrollvy.

Funktioner i den nya Nissan Qashqai 2021 ansiktslyftningen

I den nya Nissan  Qashqai 2021 säljs den  med de kända generatorerna på maskinen innan reformeringen. Dessa är:

  • 1.2 DIG-T 115 hk (190 Nm) bensinmotor;
  • “Atmosfärisk” bensin 2,0 med 144 hk (200 Nm);
  • 1,6 dCi turbodieselmotor med 130 hk (320 Nm).

Växellåda tillgänglig – 6-växlad manuell och variator. Fyrhjulsdrivningen är endast avsedd för omvandling med en 2,0 liters motor och en kontinuerligt variabel växellåda.

Upphävandet av det uppdaterade  Qashqai 2021  har samma helt oberoende schema, men endast tillverkaren deklarerar några andra parametrar. Ledningen fick en annan kalibrering med chassit.

Bilder på nya Nissan Qashqai 2021

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)