Nissan Patrol 2021: specifikationer, pris, släppdatum

Den kommande Nissan Patrol 2021 är en stor SUV med nära anknytning till Nissan Armada som finns i USA. Armada är en populär SUV i Amerika, men Patrol är en bästsäljare i Mellanöstern. 2021-modellen uppdateras kraftigt vilket är jättebra. Förändringarna börjar på utsidan med ansiktslyftningen, som ska erbjuda ett mer vinklat utseende.

Interiören kommer också att få några nya saker, inklusive det senaste inom högteknologiska bekvämligheter. Drivaggregatet ska stanna, och det är en kraftfull V6 som har funnits i flera år. Patrol kommer att ha ett något högre pris och försäljningen börjar senare i år.


Patrol 2021 får en ansiktslyftning under cykeln

Den mest uppenbara förändringen i nya Nissan Patrol 2021 är dess mer vinklade utseende. Den främre delen har en igenkännlig V-motion-design, men gallret är större och har mer krom på sig. Strålkastarna är helt nya och har nu en delad design. De flesta av de nya Nissans har samma strålkastare, så det här är inte en överraskning.


I det nedre området finns en mer öppen skulptur och ser bättre ut optiskt. Den bakre delen får en ny design av bakljusen. Nissan kommer också att lysa upp blinkers. Den bakre stötfångaren har redesignats och sidoprofilen borde inte förändras alls 2021.

Inredning

Inuti kommer den nya Nissan Patrol att se mer betydande förändringar 2021 . Detta inkluderar nya standard- och valfria digitala skärmar. Dessutom finns en ny infotainment-pekskärm i den omdesignade mittstacken. HVAC-knapparna har redesignats och kontrollknappen flyttas nu bakom växelväljaren. Tack vare detta är dubbelskärmslayouten möjlig.

✓ Du kan också kontrollera:

Infotainment-systemet stöder både Android Auto och Apple CarPlay. En större bildskärm är placerad mellan instrumentratten och ger viktig fordonsinformation. Övre trimnivåer som lyxiga erbjuder nytt läderklädsel. Samma klädsel är inspirerad av GT-R-modellen.

Patrol erbjuder kraftfulla V8-dieslar

Den helt nya Nissan Patrol 2021 kommer återigen att använda en 5,6-liters V8-bensinmotor. Det är Nissans kraftfullaste bensin och kan producera 390 hk. Dessutom kan en kraftfull V8 producera vridmoment på 395 lb-ft. Tack vare det kommer Patrol SUV att dra nästan 8500 pund. Denna V8 är dock en åldrande drivlinje, och tillsammans levererar den bara 16 mpg, vilket är långt ifrån resten av segmentet.

En sju-växlad automatisk växellåda är tillgänglig, och 4WD-systemet är ett alternativ. Det perfekta alternativet är en 5,0 liters V8-dieseldrivlinje som tillval. Denna enhet driver också Titan XD-varianten, vilket ger 320 hästkrafter och vridmoment på 555 lb-ft. Patrull kan dra 12.000 pund om den är utrustad med en dieselmotor.

Nissan Patrol 2021 pris och släppdatum

Den kommande Nissan Patrol 2021 kommer återigen att ligga under 50000 euro. Det exakta priset är dock ännu inte tillgängligt. Vi tycker att den nya SUV: n ska vara tillgänglig för cirka 47 500 euro. Dieseldrevet är valfritt och kostar ytterligare 4 000 euro. 

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)