Nissan Murano 2021: specifikationer, pris, släppdatum

Den kommande  Nissan Murano 2021  är nästan redo att komma fram. Denna modell är känd som en bekväm, rymlig och sofistikerad crossover-SUV som har två rader med sittplatser och plats för fem personer. Den nya modellen ligger mellan den kompakta Nissan Rogue och den större tre-radiga Pathfinder och är en direkt konkurrent till SUV: er som Ford Edge, Jeep Grand Cherokee, Honda Passport och den nya Chevrolet Trailblazer.

Den japanska tillverkaren kommer att uppdatera den nya modellen och vi kan förvänta oss en premiumdesign och ett förbättrat säkerhetserbjudande. Vissa ändringar bör också göras under huven.


Attraktivt och elegant “flytande tak”

Den nya Nissan Murano 2021  är en vacker och snygg SUV som kommer att byggas om för nästa år. Murano fortsätter att levereras med Nissans attraktiva och eleganta “flytande tak” och “V-Motion” kylargaller.


Det kommer också att finnas mindre uppdateringar inklusive omdesignade LED-strålkastare, baklyktor och nya dimljus. Som tidigare är den medelstora SUV-enheten Murano utrustad med eleganta 18-tums hjul som standard. För de nedre fästena, när man väljer en toppkåpa som Premier, får kunderna de viktigare 20-tums hjulen. Takskenor är standard på alla beklädnader utom standardbeklädnaden.

✓ Du kan också kontrollera:

Nissan Murano 2021 stuga funktioner

Nissan Murano 2021 förblir rymlig och modern som tidigare. Denna SUV är en tvåradersmodell som endast är lämplig för 5 passagerare. Nyttolasten är 67 kubikfot, men inte lika bra som den för det nya Honda Passport, som erbjuder 77,9 kubikfot.

Som tidigare finns  Murano 2021  i fyra versioner: S, SV, SL och den högsta platinelinjen. Den grundläggande Murano S innehåller en 8-tums pekskärm med Apple CarPlay och Android-autoanslutning, dubbelzons luftkonditionering, en startknapp, ett automatiskt nödbromssystem och ett AM / FM / CD / Bluetooth-ljudsystem med USB. När de väljer SV-versionen får kunderna en lädertrimad ratt och växelvred, övervakning av blindfel, takskenor, universal garage-fjärrkontroll, etc.

En av de rekommenderade dekorationerna är emellertid Murano SL. Denna finish ger läderklädsel, uppvärmda främre och bakre säten, en uppvärmd ratt, parkeringssensorer och en attraktiv fågelperspektiv över Nissan Around View.

Platina finish

Platinbeklädnad är den bäst utrustade och dyraste. Det inkluderar lädersäten med diamantinsatser, ett panoramatsoltak, ett kraftjusterbart ratt och framsäten med uppvärmnings- och kylfunktion, samt NissanConnect, fotgängarsdetektering, varningsfart för varningsfält och varningsfält och intelligent hastighetskontroll.

Nissan Murano 2021 drivlinor, släp last

Nya Nissan Murano 2021  kommer att använda samma drivlinje. Som ni kanske vet är denna SUV tyvärr bara tillgänglig med ett alternativ. Gömd under huven på den aktuella modellen är en 3,5-liters V6-motor som ger 260 hk och 240 pund vridmoment. Detta är dock den enda division där Murano inte har några motståndare.

De flesta motståndare erbjuder två eller tre motoralternativ. Murano använder en kontinuerlig variabel automatisk växellåda och är utrustad med standard framhjulsdrift (FWD). Allhjulsdrift (AWD) finns som tillval. Tack vare denna motor är Muranos dragkraft 1 500 pund, vilket är mycket lågt i detta segment.

Nissan Murano 2021 pris och släppdatum

Den kommande  Nissan Murano 2021 kommer att  ge några förändringar och uppdateringar. Den nuvarande modellen har en RRP på 30 000 euro. Priset inkluderar målavgiften. Om du väljer SV-versionen går priset dock upp till 32 000 euro.

Den bäst utrustade Murano Platinum börjar på 40 500 € och kan kosta upp till 42 000 €. Detta pris är något högre än för konkurrenter som Ford Edge och Chevrolet Blazer. Den nya 20-sitsiga Nissan Murano med 5 passagerare kommer att släppas i mitten av 2020.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)