Nissan Frontier 2021: specifikationer, pris, släppdatum

Den bästsäljande Nissan-pickupen kommer att se betydande förändringar inom en snar framtid. Den Nissan Frontier 2021 kommer att anlända med många uppdateringar. 2020-modellen kommer snart att finnas tillgänglig från återförsäljare, men med endast mindre förbättringar. Av denna anledning kommer gränsen att ändras 2021. Det inkluderar ett mycket bättre utseende, en ny motor och en ny växellåda.

Å andra sidan förblir plattformen intakt. Intressant är att den här modellen har överträffat Titan-modellen och är nu redo att tävla med nya modeller från Ford och Jeep. Mellansegmentet kommer utan tvekan att vara det mest spännande pickup-segmentet. Ford Ranger och Jeep Gladiator kommer också nästa år.


Nissan Frontier 2021 erbjuder nytt galler och nya strålkastare

Efter år av väntan får Nissan Frontier 2021 äntligen ett mer futuristiskt utseende. Medan vi väntar på de officiella detaljerna har Nissan bekräftat detta. Omformningen är precis runt hörnet. Plattformen kommer att förbli, men Frontier kommer att växa i storlek något. Några rapporter pekade på en ny Navara-plattform. Åtminstone nu kommer det inte att hända inom en snar framtid.


Det betyder att bakaxeln och bladfjädrarna hålls kvar. Designen ser mer aggressiv ut och fronten får ett nytt galler och nya strålkastare. Nya bakljus och ny bakre stötfångare introduceras på baksidan. 16-tums lättmetallfälgar är fortfarande standard, men vi kan förvänta oss nya fälgar som tillval. Nya exteriörfärger kommer också att finnas tillgängliga.

Interiördetaljer

Interiören får också en ny design. Det finns bara några få funktioner och tips kvar. Den Nissan Frontier 2021 erbjuder en subtil men modern stuga. Nissan kommer att försöka tillämpa inredningen på företagets stadsjeepar och sedaner. Den nya interiören kan förvirra dig först. Kontrollernas layout ser dock definitivt bättre ut än tidigare. Den japanska tillverkaren kommer att förbättra komforten.

✓ Du kan också kontrollera:

Stugan är tystare och mer praktisk. King Cab och Crew Cab-konfigurationer kommer säkert att erbjudas. Vi vet dock fortfarande inte om Nissan kommer att leverera andra karossstilar. Läderklädsel är valfritt Frontier 2021- basen . Företaget fokuserar dock på basmodellen som får mer lyx än någonsin tidigare.

Motorspecifikationer

Trots alla externa och interna förändringar är den nya motorn den mest betydelsefulla förändringen. Frontier tappar sin nuvarande 4,0-liters V6. Denna motor är föråldrad och har en åldrande 5-växlad växellåda.

Av denna anledning kommer en ny V6-motor med över 300 hk att finnas tillgänglig. Dessutom kommer Nissan att erbjuda en helt ny 7-växlad automatisk växellåda. Den nya drivlinan kommer att vara standard och kommer att bogsera upp till 6500 pund. Dessutom lovade Nissan bättre bränsleekonomi.

Nissan Frontier 2021 pris och släppdatum

Frontier 2021 är företagets bästsäljande pickup i dag. Denna medelstora pickup överträffade titanmodellen förra året. En av huvudorsakerna är Frontiers överkomliga pris. Intressant är Frontier den enda medelstora pickupen i segmentet som är under 30 000 euro.

Den nya Nissan Frontier 2021 kostar 29 000 euro. Ny design, motor och transmission kommer att hjälpa Frontier Pickup att konkurrera med sina största konkurrenter. På tal om detta kommer Jeep Gladiator och Ford Ranger också i butiker nästa år. Gränsen 2021 kommer att finnas tillgänglig från återförsäljare hösten 2020.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)