Nissan Ariya 2021: den nya allelektriska SUV-enheten är redo att erövra

Den kommande  Nissan Ariya 2021  är det nyaste elfordonet vi förväntar oss. Det började med Ariya-konceptet, som nyligen presenterades vid Tokyo Auto Show. Den nya SUV kommer att träffa amerikansk jord i slutet av nästa år. Namnet är fortfarande ett mysterium, trots allt är Aryia bara ett begreppsnamn. Efter Nissan blir Leaf Ariya det andra företagets elfordon. Det ser vass, vinklat och mycket modernt.

Aryia 2021   har ett bredare utseende och ett lägre läge. Enligt vår ärliga åsikt ser det lika sportigt ut som Nissan Rogue. Framför allt lovade Nissan utmärkt körsträcka, massor av teknik och ett överkomligt pris. Slutligen har Ariya en semi-autonom drivrutin som erbjuder en frontmotor / bakre dubbelmotorkonfiguration.Motor, acceleration

Detta är den mest spännande ämne om  Nissan Ariya  av  2021  . Oundvikligen kommer de nya SUV: erna att avvika från Leaf-modellen på många sätt. Drivlinan är bara en av många saker. Leaf använder framhjulsdrift. Emellertid kommer den nya Ariya att köra med en AWD-installation och kommer att erbjuda en front / bakre dubbel elektrisk motorinstallation. Enligt Nissan kommer den här modellen att nå en hastighet på 60 km / h på mindre än fem sekunder. Detta är ett bra resultat, men alla nya elfordon erbjuder ungefär samma antal.

✓ Du kan också kontrollera:

Ariya lastning och körningsområde 2021

På Tokyo Auto Show lovade Nissan upp till 300 miles av räckvidd på en enda laddning. Nissan Ariya 2021  träffar lätt bladmodellen om siffrorna är korrekta. När allt kommer omkring erbjuder Leaf 226 miles.

Jaguar I-Pace 234 och Audi e-Tron erbjuder dessutom 204 miles av räckvidd. Vissa bilexperter är skeptiska, men låt oss vänta och ta reda på det. När Ariya anländer med en räckvidd på nästan 300 mil kommer det lätt att slå tävlingen.

Interiördetaljer, funktioner

Inuti kommer den kommande  Nissan Ariya 2021 att  se minimal ut. Å andra sidan, förvänta dig en futuristisk kabindesign med massor av moderna inslag. Instrumentpanelen ser jämn ut och allt inuti är så elegant. Enligt Nissan kommer Ariya att vara fyra tum kortare och fyra tum bredare än Rogue. Att veta att vi kunde förvänta oss mer axelrum och mindre benrum. Dessutom blir lastutrymmet inte lika rymligt som för Rogue Crossover.

Tekniskt sett har Ariya så mycket att erbjuda. Denna SUV får den så kallade “dörr-till-dörr-navigering”. Med den här funktionen kan föraren ställa in en destination på sin telefon. Instruktionerna överförs sedan automatiskt till Infotainment-displayen. Förkylnings- och värmefunktioner kan också ställas in. Detta ställer in önskad temperatur medan bilen är stillastående och laddas. I slutändan kommer  Ariya 2021 att vara en  andra nivå halvautonom teknik.

Nissan Ariya 2021 pris och släppdatum

Priset på den nya  Nissan Ariya 2021  börjar på 37 300 euro. Detta är priset för Base S-trimmen. SV kostar 36 000 euro och SL 42 000 euro. I likhet med Leaf-modellen erbjuder Ariya också tre utrustningsvarianter. Det kan antas att den nya allelektriska modellen kommer att finnas tillgänglig vid återförsäljare under andra halvåret 2020. Ariya kommer också att finnas tillgänglig på tyska.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)