Mini Cooper Clubman 2021: specifikationer, pris, släppdatum

Det är praktiskt, sofistikerat och erbjuder stort värde för pengarna. Genomsnittlig bränsleförbrukning och acceleration är fortfarande ett problem. Mini Cooper Clubman 2021  är designad för dig som gillar den fyra dörrarna Mini Cooper men behöver lite extra utrymme. Mini Cooper kommer att släppas under andra hälften av 2021.

Dess kännetecken är en högkvalitetsstuga, distinkt stil och karaktär, ett användbart baksäte och lastutrymme, många justeringsalternativ och smidig hantering.


Som förväntat kommer det att finnas de som ofta kritiserar Clubman-formler av uppenbara skäl som varumärket Mini Cooper, och de som välkomnar det nya skiftet. Vissa kommer att undra om Mini Clubman fortfarande är en Mini med tanke på dess till synes annorlunda utvecklingsväg.


För nybörjare som inte förstår Clubman-konceptet är den nya modellen definitivt Mini till dess rötter, men skiljer sig i dimensioner som sägs vara 3 tum bredare och cirka 10 tum längre än Cooper Hatchback. Fotavtrycket är också 4 tum längre. Resultatet av denna ökning är praktiskt lastutrymme, en förfinad och bekväm åktur och en riktigt användbar baksäte jämfört med tävlingen.

Minimärkeslojalister får också distinkta designdetaljer, coola anpassningsalternativ, flerfärgad interiörbelysning och switchar. Mini Cooper Clubman 2021: s inredning kan anpassas till allt otänkbart. Kabinen är av hög kvalitet och erbjuder många nya tekniker.

✓ Du kan också kontrollera:

När det gäller prestanda erbjuder basmotorn en imponerande effekt på cirka 134 hk. Trots sin anmärkningsvärda ledarskapsposition tidigare, försämras siffrorna för bränsleförbrukning avsevärt. Ett annat problem verkar vara priset. Det säger sig självt att varje Mini Cooper är för dyr jämfört med den tillgängliga konkurrensen. Ärligt talat är det bättre att välja ett fordon tillverkat i Tyskland än att ta hänsyn till värdet på Mini.

Mini Cooper Clubman fairing 2021 recension

Den senaste  Mini Cooper Clubman 2021  finns i två trimnivåer: Cooper och Cooper S.

Interiör och exteriör foton av Mini Cooper Clubman 2021

Standardowe akcesoria Coopera obejmują kierownicę owiniętą pochylaną i teleskopową skórą, dostęp bezkluczykowy i zapłon, automatyczne reflektory i wycieraczki, łączność Bluetooth i Wi-Fi, automatyczną dwustrefową klimatyzację, tempomat, 16-calowe felgi aluminiowe, smartfon – Integracja z aplikacją, złącze USB, system audio z sześcioma głośnikami, wielokolorowe oświetlenie otoczenia, ustawienia pojazdu do wyboru przez kierowcę, opony typu run-flat, tapicerka ze skóry syntetycznej i powierzchnia Infotainment Mini Connected.

När du väljer Cooper S får du 17-tums justerbara lårstödhjul, sportstolar fram, dimljus och extra styling. De alternativ som erbjuds för de två panelerna inkluderar ett panoramatsoltak, automatiskt parallellt parkeringssystem, bakre parkeringssensorer, adaptiv farthållare, auto-dimning och elektriska vikspeglar, bakspoiler, nyckelfri tändning och uppfart, olika hjulkonstruktioner och LED dimma och främre lampor.

Mini Cooper Clubman 2021: s interiör   inkluderar en sportratt, klädsel av syntetiskt läder, uppvärmda framsäten, åtta-vägs framsäten, bakåtkamera, head-up display, Harman Kardon ljudsystem med 12 högtalare, satellitradio, olika inre paneler, uppvärmda framsäten, hopfällbar baksät, förarens minneinställningar, klädsel i full läder och parkeringssensorer bak.

Mini Cooper Clubman JCW erbjuder parkeringssensorer bak, en backkamera, ett navigationssystem, en 8-tums skärm och en speciell design.

Mini Cooper Clubman 2021 motorspecifikationer och bränsleförbrukning

Mini Cooper Clubman 2021  är utrustad med en 1,5 liters trecylindrad turbomotor med 134 hk och 162 Nm. ft. vridmoment. Kopplingen är med en sex-växlad manuell växellåda och framhjulsdrift. Ett sex-växlad automatisk system finns som tillval.

Den översta av linjen Cooper S har 189 hästkrafter och 207 pund vridmoment och producerar en 2,0-liters fyrcylindrig turboladdad motor. Den har också samma överföringsalternativ som basmodellen.

EPA uppskattar bränsleekonomin i staden / motorvägen / i samband med den automatiska maskinen på cirka 24/34/27 mpg.

Mini Cooper Clubman släppningsdatum och pris 2021

Rykten säger att det nya fordonet troligen kommer att säljas under andra halvåret 2021, åtminstone för den tyska marknaden.

Priset för  Mini Cooper Clubman 2021  börjar till ett rekommenderat pris på cirka 24 000 euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)