MERCEDES-BENZ SPRINTER 2021: tekniska data, pris, släppdatum

Om du vill köpa bästa möjliga gods- eller personbil, bör du överväga en ny Mercedes-Benz Sprinter 2021 . Det är en av de bästa skåpbilarna någonsin och har en premiuminredning. Dessutom gör Sprinter det anpassningsbart på grund av ett förstklassigt antal kroppskonfigurationer. Det är en full storlek van som erbjuder 4WD-installation, två motorer inklusive diesel.

Den tyska tillverkaren erbjuder en fantastisk bogseringskapacitet, ett förstklassigt säkerhetsbetyg och plats för 12 personer. Den nya 2021 Sprinter kommer att få några nyheter, men det är inte en fullständig översyn. Istället kommer Mercedes att leverera halvcykeluppdateringar. Den nya Sprinter kommer att säljas i år.


FÖRÄNDRINGAR OCH UPPDATERINGAR

Den tyska biltillverkaren förbättrar säkerhetssystemen för sina fordon år efter år. Den nya Mercedes-Benz Sprinter 2021 är inte annorlunda och kommer att få nya hjälpmedel. Tack vare detta har listan över förarassistansfunktioner också utökats. Från och med nu kan du välja ett bakre trafiklarm, en parkeringsassistent och ett aktivt varningssystem för körfält.


Sprinter har också aktiv farthållare, bromsassistent, en ny backkamera och ett rengöringssystem för vindrutetorkare. Faktum är att listan över standardutrustning är ganska imponerande och Sprinter är definitivt en av de mest moderna skåpbilarna som finns idag. Dessutom kommer Mercedes att leverera några externa modifieringar. Uppdateringarna är dock knappt synliga.

SPRINTER 2021 INTERIÖR DESIGN

Sprinter är ett mycket populärt val i skåpbilsegmentet tack vare sin bekväma och moderna inredning. Kabinen ser så sofistikerad ut och är full av högkvalitativa material. Den Mercedes-Benz Sprinter 2021 erbjuder en mjuk gång och du kommer inte att bryta din rygg efter långa resor. Förtjänsten går till den unika formen på sätena och premiumklädseln. Dessutom är svängbarhetspaketet tillgängligt och är mer än rekommenderat.

✓ Du kan också kontrollera:

Denna funktion hjälper dig att komma in och ut. Tack vare sina dimensioner i full storlek är interiören mer än rymlig. Intressant är att Sprinter erbjuder 523,6 kubikmeter utrymme. Det är verkligen mer än några lägenheter. Ännu viktigare är att det är mer än Ford Transit har att erbjuda. Det kommer att finnas plats för 12 personer. Vi vet inte varför det finns så många sittplatser, men om du har 12 barn, grattis.

TVÅ MOTORALTERNATIV

Den helt nya Mercedes-Benz Sprinter 2021 erbjuder två motoralternativ. Varje variant av fullskåpbilen levereras med en standard 2,0-liters turbo fyrbensindrivning. Den utvecklar upp till 188 hk och använder en 9-växlad automatisk växellåda. Som du ser ger den här motorn inte så mycket kraft för ett så stort fordon. Det är dock effektivt och får jobbet gjort när du använder det för lätt arbete.

Den valfria 3,0-liters V6-diesel har å andra sidan en effekt på 188 hk. Momentet är betydligt högre, dock mer specifikt 325 lb-ft. Diesel har en 7-växlad automatisk växellåda och kan dra upp till 5000 pund. Fyrhjulsdrift är ett unikt system för detta segment och Ford Transits fyrhjulsdrift är den enda konkurrenten.

MERCEDES-BENZ SPRINTER 2021 PRIS, UTSLÄPPSDATUM, KONFIGURATIONER

Som sagt, den kommande Mercedes-Benz Sprinter 2021 erbjuder ett förstklassigt antal karossvarianter. Den grundläggande sprinter 1500-fraktmodellen börjar vid 36 000 euro. 3500XD-frakten kostar 47.000 euro och 3500XD-frakten (högt tak) cirka 47.500 euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)