Mazda CX-3 2021: specifikationer, pris, släppdatum

En av de minsta kompakta crossovers idag är Mazda CX-3. Den nya och reviderade Mazda CX-3 2021 har tillkännagivits,   och vi kan förvänta oss att denna modell kommer att komma nästa år samtidigt som racingversionen. Enligt den senaste informationen kommer den kommande modellen att få förfriskningar under cykeln och blir mer attraktiv. I allmänhet, tack vare Kodo Soul of Motion-språket, känns alla modeller från denna tillverkare på väg.

Tyvärr kommer den nya modellen enligt de senaste spekulationerna att ha samma drivlinje som den nuvarande. Så den här avdelningen förblir densamma. Denna lilla crossover är utrustad med en 2,0 liters Skyactiv-G-motor, som är parad med en 6-växlad automatisk växellåda och ett sportläge med manuell växling.


Mazda CX-3 2021 uppdateringar

Det kommer att bli förfriskningar utanför, och på  Mazda CX-3 2021  kommer vi att se mer attraktiva linjer. Förvänta dig dock inga drastiska förändringar. Som redan nämnts erbjuder den nya modellen förfriskningar under cykeln.


Enligt Mazda kommer dock den nya generationen CX-3 att spela en större roll tack vare den utökade plattformen som lånats från Mazda 3. Sammantaget erbjuder den nya modellen större komfort på insidan och en sportig design på utsidan. När det gäller dimensioner är denna modell närmare konkurrenter som Hyundai Kona och Toyota C-HR från år till år.

✓ Du kan också kontrollera:

Tävlingsmodell

Mazda CX-3 2021 racingmodell   kommer äntligen att finnas tillgänglig och ser sportigare ut tack vare en kombination av kosmetiska och aerodynamiska egenskaper. Dessutom sänker och har mörkare mörkare fälgar i ljuslegeringar, fläckar av röda och svarta klistermärken, kanter runt kromgallret och så vidare.

En modern stuga och fler rum

Inredningen i  Mazda CX-3 2021 är perfekt. I litterära termer erbjuder denna lilla crossover en stuga som liknar den berömda och större Mazda CX-5. Den kommande Mazda CX-3 erbjuder fortsatt två rader med platser med plats för fem passagerare. Det kommer också att bli förbättringar och tillverkaren lägger till mer standardutrustning.

Grundläggande sportutrustning inkluderar nu svart tygskydd, en 7-tums skärm, röststyrning, tryckknapp, USB-kontakt, tilt / teleskopratt, bakifrån kamera, farthållare, elektriska fönster / lås och nyckellös åtkomst. Turneringskåpan har emellertid simulerade läder / mockorsitsar medan Grand Touring-modellerna erbjuder verklig lyx och är utrustade med högkvalitativt läder. Säkerheten förbättras och vi kan förvänta oss höga betyg i alla tester.

Men tävlingsmodellen kommer att ha svarta lädersäten med röda kontrast sömmar och röda accenter i hela kabinen.

Mazda CX-3 2021 enhet

Nya 2021 Mazda CX-3  kommer att fortsätta erbjuda ett motoralternativ. Den nuvarande modellen är utrustad med den pålitliga 2,0-liters Skyactiv G-motorn med 148 hk och 146 Nm vridmoment. Vissa rapporter indikerar dock att den nya modellen kan ha några mekaniska förändringar. Med detta menar vi att den nya modellen kommer att leverera fler hästar och till och med en ny växellåda kan erbjudas.

Den nuvarande modellen har en 6-växlad automatisk växellåda med ett sportläge med manuell växellåda. Bränsleekonomin kommer också att vara bra och vi kan förvänta oss mycket bättre siffror än tidigare. De exakta specifikationerna för racingmodellen finns dock inte tillgängliga ännu.

Mazda CX-3 2021 släppningsdatum och pris

Den nyligen tillkännagivna  Mazda CX-3 2021  har designats om och vissa ändringar har gjorts under huven. Dessutom kommer hytten att vara snygg och tillverkaren lägger till fler funktioner och material av hög kvalitet.

Enligt vissa rykten kommer den nya crossoveren att komma samtidigt som racingmodellen nästa år. Men exakt prissättning finns för närvarande inte tillgänglig. Dessutom kan vi förvänta oss att basmodellen blir mer eller mindre densamma som föregångaren.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)