Maserati Levante Trofeo 2021: specifikationer, pris, publiceringsdatum

Den spetsiga versionen av  Maserati Levante Trofeo 2021  testades helt utan att gömma sig. Modellen testas för första gången i år och kommer att förbättras enligt den senaste informationsmitten av cykeln. I princip kan inga externa förändringar identifieras. Dessutom är den viktigaste uppgraderingen under huven.

Denna modell kommer att utrustas med en 4,0-liters V8-drivlinje, som ger 590 hästkrafter. GTS-varianten erbjuder ett något mindre antal hästar. Dessutom visar spionfotona att instrumentpanelen och interiören är helt täckta, så vi kan förvänta oss betydande förändringar.


Maserati Levante Trofeo 2021 förfriskningar

En del fotografer har upptäckt den kommande prototypen  Maserati Levante Trofeo 2021 i norra Sverige. Denna modell fångades utan kamouflage den här gången och visar några mindre yttre förändringar. De flesta av ändringarna inkluderar modifierade främre och bakre stötfångare, uppdaterade strålkastare och bakljus.


Den nya Trofeo SUV har också ett optimerat kylargaller och vi gillar det. Som redan nämnts är denna modell fortfarande i tidiga utvecklingsstadier och vi kan förvänta oss ytterligare uppdateringar. Den testade leran har dock fortfarande en aggressiv kropp och fyrdubbla avgassystem.

Kabinen kommer att få stora förändringar

Inuti kommer nya  Maserati Levante Trofeo 2021  att få uppdateringar. Som tidigare kommer denna modell att erbjuda en lyxig stuga som rymmer fem passagerare. Vid första anblicken är instrumentpanelen och interiören helt täckta. Detta antyder att kabinen kommer att genomgå stora förändringar. Enligt våra källor kommer den reviderade modellen att få ett helt digitalt instrumentkluster och ett uppdaterat infotainmentsystem. Det kommer också att finnas några mindre förbättringar som: B. nya klädsel och utrustningsalternativ.

✓ Du kan också kontrollera:

Enligt de senaste nyheterna har Fiat Chrysler meddelat en stor uppdatering. Det uppdaterade paketet kommer att innehålla det avancerade infotainmentsystemet Uconnect och en ny 12,3-tums HD-skärm.

Maserati Levante Trofeo 2021 motorprestanda

Den nuvarande  Maserati Levante Trofeo 2021  är en SUV utrustad med en 3,8-liters V8 härrörande från Ferrari. Denna motor producerar 550 hk och ett vridmoment på 538 pund-ft. Det finns också en GTS-mässing med 550 hk och 538 pund per fot. Denna lyxmodell accelererar från 0 till 100 km / h på 3,8 sekunder. Den kan överstiga 187 km / h.

Den kommande Levante Trofeo kommer emellertid att finnas tillgänglig med en mäktig 4-liters V8-drivlinje. Denna kraftfulla konfiguration ger 590 hästkrafter. Den är också utrustad med den nya åtta växlar ZF-automatväxeln. Enligt de senaste rykten kommer Ferrari inte längre att bygga motorer för Maserati från 2021. Så det är den sista Ferrari-motorn som driver denna SUV.

Maserati Levante Trofeo 2021 – släppningsdatum och pris

Maserati har bekräftat den nya Levante-ansiktslyftningen och vi kan anta att den här modellen kommer att debutera i sommar. Förutom den reviderade Quattroporte-modellen kommer tillverkaren också att introducera en Maserati Ghibli-hybridmodell från det första företaget.

Som du kan förvänta dig är  Maserati Levante Trofeo 2021  dyrare än någon annan Levante. Startpriset för denna SUV kommer att vara knappt 160 000 euro. Om vi ​​jämför detta pris med GTS, kostar Trofeo 46 000 euro mer.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)