Lincoln Navigator 2021: specifikationer, pris, släppdatum

Den kommande Lincoln Navigator 2021 är femte generationens modell. Denna SUV i full storlek erbjuder mycket lyx och imponerande körkvalitet. Dessutom har Navigator en kraftfull motor och en lång lista med tekniska funktioner. Den fjärde generationen Navigator anlände för nästan två år sedan. Logiskt kommer 2021 Navigator att införa förfriskningar under cykeln.

Cadillac omarbetar dock sin Escalade-modell, så Lincoln måste göra stora förändringar. Fram till denna punkt är förändringar bara en serie spekulationer. Det inkluderar en stor ansiktslyftning, en hybrid drivlinje och många andra förbättringar.


Navigator Exterior 2021 Facelift

Spekulationer förutsäger en total ansiktslyftning. Det kommer inte att hända, åtminstone inte 2021. Lincoln anser att det är för tidigt för betydande uppgraderingar, trots allt är fjärde generationens modell relativt ny. Att veta att Lincoln Navigator kommer 2021 med ett bekant designspråk. Stylingen behålls också. Lincoln kommer bara att införa mindre visuella uppdateringar.


Som ett resultat kommer en ny SUV i full storlek att se mer subtil och modern ut. Vissa funktioner är något förstorade och sidoprofilen ser renare och mer elegant ut. Lincoln kommer inte att erbjuda några nya valfria funktioner, vilket var ett annat rykte. Det kan bli betydande förändringar 2022, och det är också en stor fråga.

Lyxig interiör

Vi förväntar oss heller inga större förändringar inifrån. Den Lincoln Navigator 2021 är till stor del en överföring modell. Den nuvarande modellen har nyligen uppdaterats så ingen radikal åtgärd krävs just nu. Interiören i Navigator ser dock riktigt imponerande och super lyxig ut.

Komforten är perfekt och det finns mycket utrymme inuti. Plyschmaterial finns överallt och listan över standardbeslag är lång. Rykten föreslår nya färgscheman i interiören. Det är helt meningsfullt, men tro inte på detta rykte förrän det blir officiellt.

✓ Du kan också kontrollera:

Högteknologiska funktioner

Det här är den enda kategorin där den helt nya Lincoln Navigator 2021 har uppdateringar. Till att börja med är den nuvarande Navigatorn tillräckligt teknisk, så förvänta dig inte större uppdateringar. Lincoln kommer att förbättra sin smartphone-integration, infotainment-system och 10-tums skärm. Ett ljudsystem med 14 högtalare samt navigering, WLAN-hotspot och satellitradio har förbättrats.

Ett premiumljudsystem med 20 högtalare är kanske det viktigaste tillskottet för 2021. Dessutom kommer den nya 2021 Navigator att få fler säkerhetshjälpmedel den här gången. Dessa inkluderar nödbromsassistent, kollisionsvarning framåt och adaptiv farthållare.

Hybrid spekulation

För det första är en hybrid drivlinan kulminationen av de senaste rykten. Utan tvekan kommer detta att ske inom en snar framtid. Den Lincoln Navigator 2021 är en bra kandidat, men vi förväntar oss en hybrid alternativ kommer att anlända i 2022. Vi kommer att följa dessa rykten och vänta på att något officiellt ska hända. Dessutom kommer Navigator till stor del att vara kvar vad gäller prestanda 2021.

Det betyder att en twin-turbo V6 fortfarande erbjuds. Denna motor levererar 450 hästar och är utrustad med en 10-växlad automatisk växellåda. För SUV i full storlek är bränsleekonomin solid, 16 mpg i staden och 23 mpg på motorvägen. Körkvaliteten är dock utmärkt, allt är tyst och transmissionerna fungerar mycket smidigt.

Lincoln Navigator 2021 pris och släppdatum

Ett litet antal uppdateringar kommer inte att öka startpriset. Den kommande Lincoln Navigator 2021 börjar vid 70 000 euro. Denna SUV i full storlek har en touch av lyx och är en av de bästa SUV-erna i full storlek som du kan hitta på marknaden. Den nya navigatorn släpps under andra halvan av 2020.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)