Lincoln Aviator 2021: specifikationer, pris, släppdatum

Den tredje generationen Lincoln Aviator 2021 har bekräftats och kommer att anlända senare i år. Så vad kan vi förvänta oss av nästa generation? Enligt många rapporter kommer den kommande modellen att ha en uppdaterad look och erbjuda fler funktioner än tidigare. Denna modell är känd som en SUV, som har en förstklassig interiör och en lång lista med standardfunktioner. Stugan är rymlig och det finns gott om rum för sju personer i tre rader.

Dessutom finns den nya Aviator med en 3,0-liters V6-turbomotor som kan producera 400 hästkrafter och 415 lb-ft vridmoment. Dessutom kommer en hybridvariant att finnas tillgänglig, vilket ger fler hästar och bättre bränsleeffektivitet.


Aviator Exterior 2021 styling

Den nya Lincoln Aviator 2021 kommer att vara en överföring vad gäller design. Så förvänta dig inga drastiska förändringar eftersom förfriskningar hålls här. Liksom den tidigare modellen kommer den kommande Lincoln Aviator att ha en attraktiv och högkvalitativ design.


Många likheter är förknippade med Lincoln Navigator SUV. Med detta menar vi att båda modellerna har mycket gemensamt. Den främre kåpan är på något sätt bättre och först och främst kommer den här modellen med ett upphöjt galler och strålkastare. Standardmodellen är utrustad med 19-tums hjul. Alternativt kan köpare till och med köpa 21- eller 22-tums hjul. Färger som Iced Mocha Metallic, Burgundy Velvet Metallic och Infinite Black Metallic gör denna SUV unik och erkänd.

✓ Du kan också kontrollera:

Interiör

Den kommande Lincoln Aviator 2021 är en av de bäst utrustade stadsjeeparna i mellanklassen. Denna modell erbjuder en rymlig hytt och många tekniker. Tack vare det är det en mycket konkurrenskraftig SUV. Numera tävlar många SUV i denna avdelning och på grund av detta har Lincoln-tillverkaren lagt till fler standardfunktioner.

Denna SUV har en 10,1-tums pekskärm, trezons klimatkontroll, en WiFi-hotspot och ett premiumljudsystem med 10 högtalare. Dessutom kan köpare få fler funktioner än tidigare. Tillvalspaketet innehåller ett panoramatak, trådlös laddning och HD-radio.

Säkerhetspaket

Liksom den tidigare modellen erbjuder den nya modellen också ett utmärkt förarassistanspaket. Funktioner som blindpunktövervakning, parkeringssensorer, backkamera och bakre trafiklarm är standard.

Alternativt kan du få en adaptiv farthållare, igenkänning av trafikskyltar och mycket mer.

V6 motor specifikationer

Helt nya Lincoln Aviator 2021 är en perfekt balanserad SUV. Den går på den pålitliga plattformen och kommer att fortsätta erbjudas med samma drivtåg som tidigare.

Denna modell kommer att utrustas med en 3,0-liters V6-turbomotor som ger 400 hästkrafter och ett vridmoment på 415 lb-ft. Men om du väljer en hybridmodell får du ännu bättre prestanda.

Aviator Hybrid

Aviator Grand Touring-modellen använder ett hybridsystem som levererar 495 hästar och vridmoment på 630 lb-ft.

Detta system består av en dubbelmotorinställning och en motor sitter mellan momentomvandlaren och växellådan. I allmänhet kan vi förvänta oss utmärkt bränsleeffektivitet med hybridmodellen. Båda versionerna använder samma 10-växlade automatväxellåda. Vi väntar också på de officiella siffrorna.

Lincoln Aviator 2021 pris och släppdatum

Om du letar efter en pålitlig SUV för familjen är nya Lincoln Aviator 2021 det perfekta valet. Förutom en kraftfull motor erbjuder denna modell en utmärkt sikt. Enligt den senaste spekulationen kommer den nya modellen att börja med cirka 50 000 euro.

Aviator Grand Touring-modellen, som använder en hybrid drivlinje, kommer dock att kosta betydligt mer, dock cirka 60 000 euro. Black Label Grand Touring-versionen med det högsta utbudet kommer fortfarande att vara tillgänglig och kommer inte att vara billig. Denna modell börjar på 90 000 euro. Tredje generationens släppdatum kommer att finnas att köpa senare i år.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)