Lexus RX 450h 2021: specifikationer, pris, släppdatum

Den snabbt sålda medelstora Lexus RX har reviderats för år 2020 och har en ny pekskärm med Apple Car Play och Android Auto-funktioner. Den uppdaterade modellen finns också med en utökad lista över aktiva säkerhetssystem. Tack vare dessa förbättringar förblir modellen på gatorna utan större uppgraderingar fram till nästa kompletta omdesign. Lexus 450h 2021  , som drivs av en hybridenhet, förväntas inte heller bli någon större uppgradering.


RX 450h förbättrar bränsleeffektiviteten jämfört med den icke-hybrid RX 350-varianten, samtidigt som den garanterar jämn körkvalitet. Modellen utsattes också för högkvalitativa material en unik närvaro och hytt. Från början var den utrustad med premiumfunktioner inklusive en enorm pekskärm med smartphone-kompatibilitet och en rad aktiva, aktiva säkerhetssystem. Med de tillgängliga paketen erbjuder modellen en extra förfining och lyx. F Sport-versionen erbjuder viss sportig information både inifrån och ut, i kombination med sportig hantering och styrning.

Lexus RX 450h 2021: design

Lexus är känd för sin okonventionella designmetod, och medelstora RX-modeller är inget undantag. Tack vare det massiva spindelgallret framtill, vinklade strålkastare, vinklade hörn och vassa veck kan modellen inte bli obemärkt. Lexus RX är en annan modell med utseende som du älskar eller hatar.


En annan  Lexus RX 450h 2021  behåller samma form vad gäller design. Som rapporter antyder kan det bara finnas några fler färgalternativ och nya hjulkonstruktioner.

Den kommande modellen kommer att säljas efter förra årets uppdatering, och det kommer inte att göras några väsentliga designförändringar förrän nästa redesign. Nya strålkastare och stötfångare har köpts i den senaste uppdateringen för ett mer modernt utseende.

Inre:

Den senaste uppdateringen medförde förändringar i styling, fjädring och teknik, men inga väsentliga förändringar i designen av kabinen. Detta kommer inte att ändras när den  nästa  Lexus RX 450h 2021 pågår försäljning   .

Liksom alla Lexus har RX 450h också en lyxig stuga gjord av exceptionellt material och utförande. Varumärket är också känt för sin exceptionella komfort. RX 450h har bekväma säten i båda raderna. Modellen erbjuder 18 kubikfot per last bakom de bakre sätena.

RX 450h använder attraktiva och högkvalitativa material. Kabinen kombinerar tvåfärgad klädsel med eleganta metall- och träinsatser. Mörka och ljusa mönster erbjuds i kabinen.

✓ Du kan också kontrollera:

Utrustning:

Den kommande modellen har standardfunktioner som luftkonditionering med dubbla zoner, elektrisk baklucka, klädsel av konstläder etc. Modellen har också en 8-tums pekskärm med Apple Car Play och Android Auto och nio högtalare som standard. Standard säkerhetsutrustning inkluderar automatisk nödbromsning, varning framåtkollision, aktiv banreglering, adaptiv farthållare och automatisk helljus.

Tillgängliga paket som Premium och Luxury erbjuder funktioner som läderklädsel, uppvärmda och ventilerade säten, taklucka och mycket mer.

Basmodellen kan utökas med ett navigationspaket som innehåller en enorm 12,3-tums pekskärm, ett Mark Levinson-ljudsystem med 15 högtalare och navigering.

F Sport får sportigare design och fjädring som standard, liksom fler premiumfunktioner. Den inre av denna modell får unika detaljer och främre sportstolar. Performance Pack erbjuder adaptiva upphängningsspjäll och en nyinställd styrning.

Lexus RX 450h 2021: drivlinje

Lexus RX 450h 2021  återvänder med samma drivkonfiguration. Modellen är baserad på en hybridenhet för att minska utsläpp och bränsleförbrukning.

Modellen använder en 3,5-liters V6-motor, som den icke-hybrid RX 350 men Atkinson-cykelversionen. Motorn fungerar tillsammans med en elmotorkonfiguration och en kontinuerligt variabel växellåda. Modellen är en standard fyrhjulsdrift. Två elektriska motorgeneratorer driver framhjulen, den tredje ansvarar för bakaxeln. Den totala effekten är 308 hk.

På prestandanivå har RX 450h kombinerat 31 mpg i staden, 28 motorvägar och 30 i senaste EPA-test. Det borde vara samma sak med den kommande versionen.

Lexus RX 450h 2021: släpp, pris

2021 Lexus RX 450h  förväntas  träffa butiker under  hösten. Priset bör hålla sig nära det aktuella intervallet. RX-hybriden bör kosta cirka 45 000 euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)