Lexus LX 2021: specifikationer, pris, släppdatum

Det finns nya bilder på den kommande  Lexus LX 2021  , och några förfriskningar. Denna modell är baserad på den legendariska Toyota Land Cruiser och erbjuder ett attraktivt utseende och många förändringar i interiören.

Intressant nog kommer flera uppdateringar att introduceras under huven. LX570 drivs fortfarande av en 5,7 liters V8-motor. Rapporter säger dock att den nya motorn kommer att användas i den kommande LX600. Denna spekulativa modell kommer att använda en 3,5-liters V6 med dubbla turboladdare. Nästa generations Lexus LX förväntas lanseras i början av 2020.


Lexus LX 2021 Utomhusförfriskningar

Det finns nya bilder på  Lexus LX 2021  , du kan se förfriskningarna utanför vid första anblicken. Lexus LX SUV ser mer uttrycksfull ut, med de flesta ändringar fram och bak.


Som nämnts är LX baserad på den populära Toyota Land Cruiser. Men efter några nyheter kommer nästa generation LX att finnas på den nya TGNA-lastbilsplattformen. Frontpanelen har på något sätt förändrats och det finns ett nytt galler och dimljus. På baksidan använder tillverkaren optiskt överlägsna bakljus som sträcker sig över hela bredden på LX-kroppen. Dessutom ser vi ett nytt kromdubbelsystem som ger ett sportigare utseende.

✓ Du kan också kontrollera:

Inredning och egenskaper

Lexus LX 2021-modellen  uppdateras. Tillverkaren kommer att ersätta föråldrade tekniker och material med nya. Vissa funktioner behålls emellertid. Vackert läder och attraktiva trädekorationer pryder den uppdaterade stugan. Instrumentpanelen är också ny och enligt den senaste informationen kommer Lexus LX att få en stor 12,3-tums skärm.

Navigering, ett högkvalitativt ljudsystem och automatisk luftkonditionering med fyra zoner är standard. Som tillval får du ett 11,6-tums underhållningssystem med två skärmar, USB-portar på andra raden och ytterligare luftkonditionering och ljudkontroller.

Den nya Lexus LX 2021  är en enorm SUV som erbjuder rymliga stugor. Denna modell har 34,6 kubikfot lastutrymme bakom baksätet. Om du väljer 8-sitsig modell är det maximala belastningsutrymmet med sätena vikta 83,1 kubikfot.

Drivkraftsspecifikationer, bogseringshastighet

Den nya  Lexus LX 2021  är en robust och elegant SUV utrustad med en kraftfull 5,7 liters V8-motor. Denna motor finns också på vissa Dodge- och Chrysler-modeller. Tack vare den nya lastbilens arkitektur och användningen av lättare material erbjuder denna SUV mer kraft än tidigare.

Enligt de senaste rapporterna kommer den nya Lexus LX att ha 416 hk och 442 pund i stället för 383 hk. Med denna motor kan LX dra högst 7 000 pund.

Lexus LX 2021 pris och lanseringsdatum

Lexus LX: s lanseringsdatum  2021  bör falla 2020. Denna nya SUV har designats om och ser sportigare ut. Som ett resultat är den kommande modellen redo att tävla med modeller som Audi Q7, Cadillac Escalade, Infiniti QX80, Mercedes-Benz GLS-Class och Volvo XC90.

Priset för 2-raders / 5-sitsig versionen är $ 86 500 och 3-raders / 8-sitsig LX börjar på € 90,00. Som nämnts kommer det att finnas flera konfigurationer. Till exempel kostar ett sportpaket som ser mer aggressivt ut och kommer med eleganta cyklar ytterligare 6 920 euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)