Lexus GX460 2022: specifikationer, pris, släppdatum

Den mer moderna Lexus GX460 2022 anländer. Tro det eller ej, den kommande 3-raden 7-passagerars lyx-SUV är äntligen på väg att introducera några förfriskningar. Nya Lexus GX460 har ett mycket mer attraktivt designspråk än sin föregångare. Kabinen kommer också att omformas och tillverkaren kommer att lägga till mer kvalitetsmaterial och bättre tekniker.

Vissa enheter förblir dock desamma som det beprövade drivlåset. Denna modell använde kontinuerligt en 4,6 liters V8 som utvecklade 301 hästkrafter och samma något föråldrade men pålitliga 6-växlade automatväxellåda.


Lexus GX460 2022 ändras

Denna nya Lexus GX460-modell 2022 kommer att medföra några förändringar. I grund och botten, förvänta dig en mer aggressiv och boxig design. Denna modell är känd för sitt massiva kylargaller och de nya tre-strålade LED-standardstrålkastarna. Lådans form har flera fördelar jämfört med sina konkurrenter. I allmänhet har denna SUV mer utrymme och lastutrymme tack vare den lådformade designen.


Om du tittar på denna SUV från sidan kommer du att märka eleganta 18-tums lättmetallfälgar som ger Lexus GX460 en sportigare hållning. På baksidan, bredvid den nya bakluckan, finns fantastiskt designade LED-bakljus för enkel öppning / lossning.

Interiören har elegant design

När det gäller inredning och kvalitet kan nya Lexus GX460 2022 inte längre tävla med modeller som Land Rover Discovery, Acura MDX, Audi Q7, BMW X5 och Mercedes-Benz GLE-klass. Alla listade modeller har förfinade egenskaper.

Lexus GX460 behåller dock samma traditionella utseende med en modern design. I allmänhet kan denna 7-sitsiga 3-radiga SUV fällas in i 40/20/40 och har plats för allt du behöver. Intressant är att bas- och premiummodellerna är täckta med NuLuxe-simuleringsläder, medan det verkliga materialet är standard på Luxus.

✓ Du kan också kontrollera:

Trimalternativ

Startutrustningen är utrustad med en ny 12,3-tums pekskärm, Bluetooth, fyra USB-portar, kompatibilitet med Siri Eyes Free iPhone, Amazon Alexa och Google Assistant samt trezons automatisk luftkonditionering. Men om du går på toppen av linjen lyx, får köpare ett anpassningsbart chassi, klädsel av äkta läder, en uppvärmd ratt i trä / läder, fällbara / fällbara säten på 3: e raden och mycket mer.

Andra alternativ inkluderar ett Mark Levinson Premium Surround Sound-ljudsystem med 17 högtalare och 330 watt, panoramautsikt, kaptenstolar på andra raden och ett underhållningssystem med två skärmar i baksätena.

Lexus GX460 2022 specifikationer för drivlinor

Tyvärr finns det inga förändringar i motor eller växellåda GX460 2022 . Ändå kan den här föråldrade motorn tävla med många av dagens modeller. Den består av en stark 4,6-liters V8 som utvecklar 301 hk. Dessutom används alla fyra hjulen via en pålitlig 6-växlad automatisk växellåda.

Vi måste nämna att växellådan också innehåller ett tvåväxlad överföringsväska och en begränsad glidskillnad. Tack vare det är Lexus GX460 perfekt för allvarliga terrängkörningar.

Släppdatum och pris

Vi vet inte exakt 2022 Lexus GX460 släppdatum . Den nya modellen förväntas dyka upp nästa år. Sammantaget kan fans förvänta sig en bättre och modernare design och reviderad hytt. Som tidigare nämnts skulle en del av utrustningen förbli densamma som den beprövade V8-drivlinan.

Enligt vår åsikt kan priset höjas något. Nuvarande SUV kostar 53 000 euro, exklusive målavgiften på 1 025 euro. Du kan hitta fler enheter i premiumutrustningen till ett rimligt pris på 56 815 euro. Den mest lyxiga versionen kunde dock lätt nå 70000 euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)