Lexus GX 460 2021: specifikationer, pris, släppdatum

2021 Lexus GX 460 medelstor lyx-SUV   kommer att ge några förbättringar i år, vilket kommer att återspeglas tydligt i den yttre designen. Denna modell är känd för att vara unik i detta segment på grund av sin lastbilliknande design.

Sammantaget är dess design hållbar och elegant. Den viktigaste moderniseringen i år kommer att äga rum inne. Så vi kan förvänta oss mer högkvalitativa material och mer standardfunktioner. Enligt de senaste rapporterna kommer kabinen dessutom att erbjuda ett förbättrat infotainmentsystem och kommer att locka fler tekniker. Dessutom tar  Lexus GX 2021  över de flesta av sina föregångars mekaniska egenskaper.


Lexus GX 460 2021 designuppdateringar

Som nämnts tidigare kommer den kommande  Lexus GX 2021 att få  några externa uppdateringar. Inga speciella förändringar görs dock. Konstruktionen har uppdaterats och vi kan säga att små förändringar kan ha en betydande visuell inverkan. Dessutom är de flesta av ändringarna synliga framifrån.


Producenten tog en ny front. Lexus GX levereras nu med den senaste versionen av märkets berömda spindelgaller. Grillen är skarpare och erbjuder ett attraktivt 3D-mönster. Det finns också nya LED-lampor och starkare stötfångare. På baksidan förblir mönstret dock här och där med lite mellanmål.

Innovation inuti

Inredningen i  Lexus GX 460 2021  är definitivt en av de mest eleganta i detta segment. Den nya modellen erbjuder mer högkvalitativa material än tidigare. Den senaste uppdateringen gav dock inga speciella nyheter och vi kan säga att kabinen har samma layout. Dessutom är Lexus GX en medelstor 3-radars 7-sits SUV. I grund och botten, tack vare formen på GX-lådan, finns det flera fördelar när det gäller utrymme och lastutrymme.

✓ Du kan också kontrollera:

Den andra sätesraden kan vikas till 40/20/40 och den tredje raden kan vikas platt. Grundmodellen har en lång lista med funktioner. Vissa inkluderar imiterat läderklädsel, 10-vägs elektriska framstolar, klimatreglering med dubbla zoner, elektriskt taklucka, elektrisk rattstång, nyckelfri / tändningssystem och upplysta dörrfönsterplattor. Slutligen kan du valfritt få ett bättre infotainmentsystem med Apple CarPlay, Android Auto. Å andra sidan har den nyinförda 4Runner allt över standarden.

Lexus GX 460 2021-enhet

Under huven  skiljer sig inte den nya versionen av  Lexus GX 460 2021 från den nuvarande modellen. Tyvärr finns det fortfarande ett motoralternativ att välja mellan. Den nuvarande modellen är utrustad med en 4,6-liters V8-drivenhet som levererar 301 hästar och 329 kilo fot. Denna motor är pålitlig och har en 6-växlad automatisk växellåda. Dessutom är EPA-betyg acceptabelt och den nuvarande Lexus GX erbjuder 15 City / 18 Highway / 16 Combined.

Den nya GX 2021 SUV väger 530 kilo och kan bogsera maximalt 6 500 pund tack vare sin robusta konstruktion. Det bör nämnas att denna modell finns som standard med fyrhjulsdrift.

Produktion och kostnader

Den nyligen spionerade  Lexus GX 460 2021 kommer att  introducera många förbättringar. Designen har uppdaterats och till och med interiören har förbättrats. Sammantaget kommer priset definitivt att vara högre än tidigare. Den nuvarande modellen börjar på 50 000 euro för basmodellen och kan lätt närma sig 55 000 euro för de högre trimnivåerna och vissa alternativ.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)