Land Rover Defender V8 2021: specifikationer, pris, släppdatum

Land Rover Defender V8- prototypen från 2021 sågs utanför Nürburgring. Vid första anblicken ser den kommande modellen nästan ut som en vanlig Land Rover Defender 110. Men vid närmare granskning ser vi några förbättringar.

Enligt tillverkaren befinner sig det testade fordonet i ett tidigt utvecklingsstadium och väntar på ytterligare ändringar i den slutliga versionen. Den färdiga produktionsversionen kommer att ha nya främre och bakre stötfångare, större hjul och en annan huva för att separera från de svagare syskonen. Under Defender-huven finns ett kraftfullt V8-drivaggregat som kan producera 500 hästar.


Land Rover Defender V8 2021 extern jämförelse

Den nya Land Rover Defender V8 2021 har samma design som den vanliga. Denna modell finns i en fyra-dörr kaross. Testmodellen spionerades och vi märkte först detaljer som större bromsar, stora sidoöppningar och fyrrör. Tack vare det är det ingen tvekan om att V8-drivlinan definitivt gömmer sig under huven.


Enligt tillverkaren skiljer sig prototypmodellen från den slutliga versionen. Tillverkaren anger att den färdiga produkten kommer att ha flera designändringar. Detta inkluderar nya främre och bakre stötfångare, större hjul och en annan huva.

Det mesta av interiören kommer att förbli densamma

Interiören i den kommande Land Rover Defender V8 2021 kommer inte att skilja sig för mycket från den vanliga. Som med den vanliga modellen finns samma design inuti. Denna modell är mycket bekväm. Den har tre rader med platser och rymmer sju personer.

Stugan är snygg och ligger någonstans mellan premium och nytta. Defender V8: s instrumentbräda är ren och har ett 10-tums infotainmentsystem med pekskärm med ett helt nytt användargränssnitt som heter Pivi Pro. Apple CarPlay och Android Auto är standard, liksom ett navigationssystem. Ett digitalt instrumentkluster av hög kvalitet och en head-up-skärm finns som tillval. Lastutrymmet bakom baksätet är acceptabelt och kombineras med den berömda Jeep Wrangler. Dessutom kan baksätena fällas ner och skapa ett mycket större lastutrymme.

✓ Du kan också kontrollera:

säkerhet

De nya Land Rover Defender V8 2021 erbjuder flera unika system bland tekniker för förarassistans tillgängliga. Standardpaketet inkluderar automatisk nödbromsning med detektering av fotgängare, varning för filavgång med varning för filavgång och adaptiv farthållare.

Drivkretsspecifikationer

Under huven kommer den nya Land Rover Defender 2021 V8 att utrustas med en kraftfull motor. Det betyder att Defender kommer att använda ett V8-drivlina som förväntas producera inte mindre än 500 hästkrafter. Som du kan se ligger denna modell i huvudsak inom den populära SVR-modellen.

Enligt vad vi har hört kommer V8 Defender att vara standard med helt ny luftfjädring och använda en ny åtta-stegad automatisk växellåda. Tack vare denna upphängning blir terrängkompetens lättare.

Land Rover Defender V8 2021 släppdatum och pris

Land Rover presenterar sin nya Defender V8 SUV någon gång 2021 . Som tidigare nämnts kommer testmullen att fångas, men enligt Land Rover kan vi förvänta oss fler förändringar i den slutliga versionen. Prissättningen för den kommande SUV är ännu inte känd.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)