Lamborghini Urus 2021: specifikationer, pris, släppdatum

Det högpresterande  Lamborghini Urus 2021  är officiellt. Enligt den mottagna informationen kommer den kommande modellen inte att genomgå några större förändringar. Under hela cykeln kommer det att uppdateras och förbättras som vi kan klassificera som uppdateringar.

Sammantaget kommer den nya modellen att fortsätta att se sportig och aggressiv ut som tidigare. Dessutom drivs den andra generationen av samma dubbla turboladdade V-8 som producerar 641 hk. Tack vare denna motor accelererar Urus-modellen från 0 till 60 mph på bara 3,2 sekunder.


Omdesign av Lamborghini Urus 2021

Det finns inget att säga om utsidan av denna SUV. Liksom tidigare modell har den  nya Lamborghini Urus 2021  samma attraktiva design. Vi gillar den sportiga silhuetten och den främre kåpan som domineras av den attraktiva bikakegrillen och de fulla LED-strålkastarna.


Lamborghini har gjort ett fantastiskt jobb med Urus-designen och inga större förändringar krävs. Precis som den supersportbilen Huracan, har den nyaste Urus också ett sexkantigt tema som spelas inifrån och ut i hela bilen. Sidoprofilen visar ett mer aggressivt tillvägagångssätt med 22-tums hjul som kostar ytterligare $ 700 och svarta bromsok som kan läggas till för ytterligare 1 100 $.

säkerhet

Dessa  nya Lamborghini Urus 2021  erbjuder en rad tekniker för förarstöd. Standardpaketet inkluderar en nattvisionskamera, adaptiv farthållare med stop-and-go-teknik, övervakning av blindfunktioner, varningsfält för avfärd för körfält och varningsfält för avfärd för körfält.

Hisnande interiör

Inne i kommande  Lamborghini Urus 2021  det  kommer att bli  annorlunda än andra hytter Lambo. Denna modell kommer att innehålla en hel del tips om jet fighter design och mycket av den senaste tekniken. Vi gillar startknappen som är gömd under den röda klaffen och växelspaken som ser ut som en gaspedal. Dessutom finns det många paneler i imiterad mocka och kolfiber i hela kabinen.

✓ Du kan också kontrollera:

Det senaste infotainment-systemet och omkonfigurerbara skärmar liknar Audi Q8. Sammantaget kan vi se många likheter mellan dessa SUV: er. Förutom ett helt digitalt instrumentkluster har den nya modellen två pekskärmar integrerade i mellersta stapeln. Detta system inkluderar kontroller för luftkonditioneringssystem, ljudsystem och mer.

Fåtöljerna är mycket bekväma och den andra raden rymmer tre personer. Urus erbjuder också 22 kubikfot i hållet. Tillägget av den valfria belastningen på bakre skopan reduceras dock med två kuber.

Under huven

Wie die erste Generation wird auch der kommende Lamborghini Urus 2021 den gleichen Antriebsstrang einsetzen. Es wird weiterhin von einem Twin-Turbo-V-8 angetrieben, der 641 PS leistet. Das gleiche System wird verwendet und der Urus wird mit Allradantrieb und einem Achtgang-Automatikgetriebe ausgestattet sein. Dank dieses Setups liefert dieses Modell eine fantastische Beschleunigung.

Den nyaste Urus går från noll till 60 km / h på bara 3,2 sekunder. Det bröt också kvartmilen på 121 km / h på 11,4 sekunder. Sammantaget är denna SUV en av de snabbaste på marknaden. Lamborghini har en uppskattad toppfart på 190 mph. Dessutom säkerställer standardkol keramiska bromsar att Urus-bromsarna från 100 km / h till ett stopp efter 200 m. När det gäller bränsleförbrukning kommer det att dricka den nya modellen säkert att vara ett nöje. EPA uppskattar 12 mpg i staden medan denna modell är på motorvägen till 17 mpg.

Lamborghini Urus 2021 släppningsdatum och pris

Den officiellt bekräftade   andra generationen  Lamborghini Urus 2021  kommer att få en mild uppdatering. Inga väsentliga förändringar krävs för närvarande i litteraturen. Denna modell ser aggressiv ut och har en kraftfull motor. Enligt de senaste rykten kommer den uppdaterade varianten att introduceras senare i år.

Vi kan dock inte ge ett exakt släppdatum, men förväntar oss att det ska vara nästa år. Priset är inte tillgängligt ännu, men vi kan förvänta oss att det är flera tusen dollar mer än tidigare. Den nuvarande modellen börjar på 211 000 €.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)