Jeep Renegade 2021: specifikationer, pris, släppdatum

Den kommande  Jeep Renegade 2021  är en subkompakt crossover som kommer att omformas nästa år. Höjdpunkten med denna SUV är den nya hybrid-enhetens plug-in. Denna modell kommer att finnas som en startmodell i Europa och USA. Förutom hybridmotorn kommer den nya Renegade 2021 att erbjuda ytterligare två motorer och framhjulsdrift som standard.

Dessutom kommer den nya SUV: erna att få mindre externa uppgraderingar. Dessutom kommer interiören också att förbättras och denna gång kan vi förvänta oss en väl ordnad stuga och större säkerhet.


Jeep Renegade 2021 kännetecknas av rundade strålkastare

Tack vare sin lilla storlek och unika design har den  nya Jeep Renegade 2021  en av de mest igenkännliga designerna inom sitt segment. Visuellt är runda strålkastare, vertikalt galler med sju luckor och en solid silhuett de mest distinkta elementen som skiljer denna modell från andra Jeep-modeller.


Jeep Renegade 2021  har också kortare överhäng som är perfekta för klättring och attraktiva 16-tums hjul. Den traditionella designen har till stor del bibehållits och vissa visuella uppdateringar har också gjorts bakom. Baklyktorna använder den senaste LED-tekniken och har en något förändrad form som en stötfångare.

Förfriskningar i interiören

En liten mängd förfriskningar kommer också att hållas i den kommande  Jeep Renegade 2021  . Jeep Renegade SUV kommer att fortsätta att erbjuda samma layout. Den nya modellen är en två-rads SUV som rymmer fem passagerare. Dessutom har Jeep Renegade tillräckligt med utrymme inuti och till och med lastområdet är rymligt. Denna lilla modell har 19 kubikfot utrymme bakom den andra raden. Dessutom ger vikningen av de bakre sätena 50 kubikfot utrymme.

✓ Du kan också kontrollera:

Komfort jest więcej niż zadowalający. Ponadto producent będzie teraz oferował bardziej standardowe wyposażenie zabezpieczające sprzęt sportowy. Standardowe funkcje obejmują radio AM / FM z wejściem USB, regulowany w 6 kierunkach fotel kierowcy, odchylaną / teleskopową kolumnę kierownicy, kamerę cofania, elektrycznie sterowane szyby i zamki drzwi. Jeśli jednak wybierzesz nabywców Latitude, otrzymasz 7-calowy system informacyjno-rozrywkowy Uconnect z ekranem dotykowym z Android Auto i Apple CarPlay.

Motorspecifikation

Den kommande  Jeep Renegade 2021  kommer att levereras med samma motorer som den nuvarande modellen. Det finns två motoralternativ. En 1,4-liters fyrcylindrig turbomotor driver basmodellen och genererar 160 hk och 185 pund vridmoment.

En 2,4-liters fyrcylindrig motor finns som tillval och ger 180 hk och 175 pund vridmoment. Båda modellerna är utrustade med 4WD istället för standard 2WD (front). Dessutom använder båda fortfarande samma 9-växlad automatväxellåda som används som standard. Bogsering rekommenderas inte för 1,3-litersmodellen. Men med 2,4-litersmotorn och 4WD-systemet kunde den nya Jeep Renegade dra upp till 2 000 pund.

Jeep Renegade PHEV

Plug-in-hybridsystemet kommer också att finnas tillgängligt på den  nya 2021 Jeep Renegade  . Denna version, även kallad Renegade PHEV, erbjuder mer kraft än en vanlig SUV. Den drivs av en 2,4 liters fyrcylindrig motor ansluten till en elektrisk generator. Tack vare denna kombination kan PHEV-modellen generera totalt 230 hk och erbjuda fantastisk körsträcka.

Jeep Renegade 2021 pris och släppdatum

Den senaste  Jeep Renegade 2021  kommer att behålla sitt nuvarande pris, med undantag för mindre ändringar och förbättringar som kommer att hållas. Kostnaden för den nuvarande modellen är mycket prisvärd och börjar på bara 19 000 euro. Genom att välja priset på PHEV kommer det dock att öka med cirka 4 000 euro eller totalt 24 000 euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)