Jeep Grand Cherokee 2021: pris, specifikationer, foton

Se den  nya Jeep Grand Cherokee från 2021  . Fullständiga specifikationer, 2021 Jeep Grand Cherokee Pris  0 km  , Köp ny Jeep  Grand Cherokee 2021.


Jeep Grand Cherokee 2021 design och utseende

Panoramic Sunroof:  Jeep Grand Cherokee 2021  CommandView-taktaket har en fast vindrutan bak och en glidande frontpanel för att reglera värme och frisk luft. Med bara ett klick kan du öppna och utöka utrymmet för dina äventyr och känslor helt eller delvis.

20 tum fälgar: Den raffinerade och sportiga effekten av  Jeep Grand Cherokee från 2021  kan inte förbättras med en uppsättning polerade 20 tums fälgar med gropar i mineralgrått.


✓ Du kan också kontrollera:

Chrome-detaljer: imponerande vid kurv och parkering. Valet av glänsande krom utstrålar extraordinär stil. Sofistikerad finish, kromelement har applicerats på alla delar av fordonet, vilket ger en känsla av förtroende och förfining.

Träinredning: utsökt i varje detalj. Interiören är i sig ett skådespel, panelerna är gjorda av matt trä och satinmetallramar förvandlar din upplevelse till  Jeep Grand Cherokee från 2021  .

Jeep Grand Cherokee 2021-teknik och anslutning

Motorer: PENTASTAR V6 3,6 L – 3,6 L Pentastar-motor med 286 HP och 35,5 kg / m ger den perfekta balansen mellan kraft och verkningsgrad, med allhjulsdriftalternativ. Pentastar har utsetts till en av de bästa motorerna tre gånger och kombinerar effektivitet och effektivitet.

3.0-liters V6 ECODIESEL: 3.0-liters V6 EcoDiesel-motor ger en effektiv, kraftfull och dynamisk enhet. Den har 241 hk och ett vridmoment på 56 mkgf. Jeep-motorn är en snabbväxande motor som erbjuder ren teknik, minskade utsläpp och en kombination av prestanda och effektivitet.

8-växlad automatisk växellåda: Jeep Grand Cherokee 2021s exklusiva 8-växlad automatväxellåda   ger jämnare växellåda och låg bränsleförbrukning, både på asfaltchockbilar och terrängfordon.

Ekoläge: ekonomisk eller sportig körning? Välj önskat läge med en knapptryckning. Eco-läget optimerar växlingen och sparar bränsle och kan stängas av när som helst om du vill köra sportigare.

Luftkonditionering med dubbla zoner:  klimatet är alltid perfekt i  Jeep Grand Cherokee 2021 . Tack vare luftkonditionering med dubbla zoner kan föraren och den främre passageraren individuellt justera lufttemperaturen. Varje sida kan ställas in separat med ett röstkommando genom att peka på multimedieskärmen eller genom att vrida på knapparna.

Multimedia Center: För att integrera smarttelefonen med  Jeep Grand Cherokee 2021  , den nya Uconnect8.4 “Media Center har Apple Car Play och Android Auto, system som ger specifika funktioner för varje operativsystem som Waze, WhatsApp, Spotify och många fler.

Instrumentpanel: Ombord på  Jeep Grand Cherokee 2021 har  du kontroll över varje detalj framför dig. Den 7-tums TFT-instrumentbrädan ger information om funktioner som däcktryck, temperatur på olika komponenter och mer.

Quadra-Trac II: Det moderna och hållbara Quadra-Trac II-systemet styr dragkraft med höga hastigheter och fördelar kraft till axeln med mest grepp. Under ogynnsamma förhållanden säkerställer det tvåhastiga överföringshöljet att fordonet förblir i rörelse.

Val av terräng:  Jeep Grand Cherokee 2021  erbjuder legendarisk 4X4 förskjutning. Det finns fyra olika dragkonfigurationer för att ge bästa styrstabilitet vid inställning av olika system inklusive accelerationskontroll, växellåda, överföringsväska, dragkraftsstyrning och stabilitet.

4X4 dragkraft: dragkraft är en viktig punkt när det gäller terrängkörning. Varje cykel måste uppfylla sin funktion när det gäller att övervinna utmaningar. De tillgängliga systemen i  Jeep Grand Cherokee 2021  säkerställer exakt grepp för varje däck vid behov.

Jeep Grand Cherokee 2021 komfort och säkerhet

Komfort och förfining:  Jeep Grand Cherokee 2021  erbjuder en interiör med lädersäten och värme, GPS, klimatkontroll med dubbla zoner, digital och automatisk. Excellence från läderdörrar till instrumentpanelen och mittkonsolen. Limited Edition har sidokanter och öppna trädetaljer, dekorerade med unika koppar- eller kromelement.

Aktiv brusreducering: njut av tystnaden. Det aktiva brusreduceringssystemet är en riktig gåva för dig som gillar lugn och ro, eftersom det minskar ljudnivån utanför i kabinen och knappast känner trafikbuller.

Modulära säten: komfort och förfining. Anpassa sätena efter dina önskemål och spara snabbt positioner med en knapptryckning. Jeep Grand Cherokee från 2021  har också sittvärme och ventilation för att göra din resa mer bekväm.

Elektriskt rack: Racket har också utvecklats för att ge större komfort och förfining. Det elektroniska bagagefackets öppningssystem låter dig öppna och stänga bagagerummet med en enda beröring.

Airbags: Alla är skyddade ombord på  Jeep Grand Cherokee 2021  . Utrustad med 7 krockkuddar, 2 på framsidan, 2 på sidan, 2 på gardinen på baksätet och 1 på förarens knän.

Ökad säkerhet:  Jeep Grand Cherokee 2021  är utrustad med stabilitetskontroll (ESC) och rullkontroll (ERM) och dragkraftkontroll (TC). Skivbromsarna har ABS och ett hydrauliskt kompensationssystem (HBC).

Parkeringshjälpkamera: Parkeringshjälpkamera har bakre parkeringshjälp. Om du kopplar in backväxeln följer skärmlinjerna kurvorna eller om du känner igen ett hinder som indikerar ett tillgängligt arbetsfält.

Regn- och skymningssensor: Regn- och skymningssensorer bekräftar säkerheten och praktiken för  Jeep Grand Cherokee från 2021  . Omgivningsavläsning aktiverar vindrutetorkarna automatiskt när det regnar och strålkastarna när förändringar i ljusintensitet upptäcks.

Xenon-strålkastare: effektivare, mer hållbar och närmare dagsljus. Jeep Grand Cherokee 2021  har bi-xenon-strålkastare HID (High Intensity Discharge), vilket inte bara ökar säkerheten, utan också en distinkt och slående funktion i deras design.

Jeep Grand Cherokee 2021 Styrkor

Jeep Grand Cherokee 2021  har några fördelar som är viktiga för konsumenterna och är allmänt erkända:

 • Kraft;
 • Varaktighet;
 • Bekvämlighet;
 • Utrustning;
 • Utbyta.

Jeep Grand Cherokee 2021 svagheter

Några negativa punkter som konsumenterna måste tänka på när det gäller  Jeep Grand Cherokee 2021  är:

 • Små återförsäljarnätverk;
 • Delar priser;
 • Dyrt försäkring;
 • Konsumtion.

Jeep Grand Cherokee 2021 specifikationer

 • mekanik
 • Motor: 3,6 / 3,0
 • Bränsle: bensin / diesel
 • Utbyte (CV): 286/241
 • Moment (kgf.m): 35,5 / 56
 • Växellåda: automatisk
 • Dragkraft: 4 × 4

Framfjädring: multilänk och front med stabilisator, enkelhjul och spiralfjädrar.

Bakaxel: Tväraxel (konsol) och bakre upphängning med stabilisator, styva hjul och spiralfjädrar.

Bromsar: Fyra skivbromsar med två ventilerade skivor.

 • mått
 • Höjd (mm): 1 866
 • Bredd (mm): 1 819
 • Längd (mm): 4 496
 • Vikt (kg): 1,867
 • Tank (L): 70
 • Hjulbas (mm): 2649
 • Stam (L): 883
 • Invånare: 5

Jeep Grand Cherokee pris 2021

Den nya  Jeep Grand Cherokee 2021  kommer till ett baspris som, beroende på version, är ungefär:

 • Jeep Grand Cherokee Longitud: 36 400 euro.
 • Jeep Grand Cherokee Limited: 39 630 euro.
 • Jeep Grand Cherokee Trailhawk: 42 850 euro.

Jeep Grand Cherokee 2021 bilder

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)