Jeep Compass 2022: specifikationer, pris, släppdatum

Kompass blir långsamt en av de mest populära modellerna på jeepen. Den kommande Jeep Compass 2022 kommer att bli ännu mer framgångsrik eftersom den erbjuder en hybrid drivlina. Detta är inte den enda förändringen. Hur som helst, spionfilmer är tillgängliga och vi kan se fler kosmetiska förbättringar. Interiören kommer att få ännu fler förändringar, ny hyttdesign och mer högteknologiska bekvämligheter.

Den bensindrivna kompassen erbjuder ingen prestationsförbättring, men kompasshybriden kommer utan tvekan att vara höjdpunkten för 2021. Jeep planerar att lansera en ny kompass under andra halvan av 2021, vars pris kommer att öka något.


Kompass 2022 Spy Photos

Den helt nya Jeep Compass 2022 spionerades igen. Den här gången kan vi se de senaste ändringarna som tillverkaren tillhandahåller. Inledningsvis erbjuds nya LED-strålkastare och bakljus. Detta är ingen överraskning, och Jeep Cherokee och Jeep Renegade erbjuder redan liknande enheter. Stylingen bibehålls och vi kan anta att kroppen kommer att förbättras.


Dessutom bibehålls kompassens form och dimensioner. Den främre fascianen rymmer ett igenkännbart galler med sju slitsar och samma trapetsformade skärmar. Baksidan har nyligen omformats så vi förväntar oss inga ytterligare förändringar bak. När allt kommer omkring får alla kompassens trimnivåer samma typ av uppdateringar.

Interiörarbete

Det inre av Jeep Compass 2022 kommer att förbättras mer drastiskt än det yttre. Denna crossover skulle få ett tekniskt lyft och troligtvis redesignen av hytten. FCAs nästa generations Uconnect-infotainmentsystem är bekräftat. Dessutom erbjuds en 8,4-tums pekskärm som standard. Tack vare Jeeps senaste samarbete med Panasonic förutspår olika rapporter nya skärmar.

✓ Du kan också kontrollera:

Dessutom kommer Compass att tillhandahålla nya verktyg för förarassistans. Tack vare detta kommer crossover att få ännu bättre säkerhetsbetyg. Interiören är fortfarande rymlig och praktisk. Vi förväntar oss dock att Jeep levererar nya klädsel och material av högre kvalitet.

Hybridspecifikationer

 Den kommande Jeep Compass 2022 kommer att ha en ny 1,3-litersmotor. Samma motor finns under huven på den nya Renegade. Det betyder att 2,4 liters bensin är borta. Den nya motorn är utrustad med en turboladdare och ett stopp / start-system. Det kommer att producera cirka 180 hästkrafter och 210 lb-ft vridmoment. Jämfört med den tidigare motorn som den ersatte levererar 1,3 liter samma antal hästar. Men det lägger också till 35 lb-ft vridmoment.

Höjdpunkten för 2022 är hybridkraftverket. Enligt den senaste informationen kommer en hybridvariant till både Europa och Amerika. Det är en plug-in hybridversion som använder en standard 4 × 4-konfiguration. Hybridsystemet kombineras med en 1,3-litersmotor och har en effekt på upp till 240 hk. Compass PHEV 2022 erbjuder också ett helt elektriskt intervall på 52 miles.

Jeep Compass 2022 släppdatum och pris

Priset för den nya Jeep Compass 2022 är 32 000 euro, vilket är ett litet prishopp. Den förväntade kompassen PHEV är cirka 37 000 euro. Compass kommer att fortsätta sin rivalitet med andra etablerade modeller som Honda CR-V och Ford Escape. Jeep släpper sin nya modell under andra halvan av 2021.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)