Jaguar F-Pace 2021: specifikationer, pris, släppdatum

Den nya Jaguar F-Pace 2021 är en helt ny modell som erbjuder utmärkande egenskaper och därmed sticker ut från sin klass. I själva verket kan det vara svårt att ignorera på vägen, inte bara på grund av dess vackra ansikte, utan också på grund av dess lättdrivna personlighet och imponerande praktiska. Överraskande kan det också våga off-road. Andra funktioner inkluderar en tilltalande körkvalitet, markfrigång över genomsnittet, rymligt lastutrymme och utrymme på baksätet, en överladdad V6-motor och skarpare hantering och styrningskänsla. Läs vidare för de senaste nyheterna på släppdatum och pris.


recension

Första sakerna, medan introduktionen ovan låter väldigt imponerande, hade vi vissa problem med fordonet vi undersökte. För det första låter bensinmotorn lite mindre effektiv jämfört med konkurrenter med liknande priser. Återigen kan V6-motorn bli en olägenhet i vardagen på grund av dess bullriga avgaser, och slutligen kan körkvaliteten känna sig lite trånga på trasiga vägar. Negativa undrar åt sidan, Jaguar verkar ha kryssat för de flesta korrekta knappar.

Mycket ofta verkar skönhet och praktisk vara ömsesidigt exklusivt, men med F-Pace har Jaguar bevisat att båda kan fungera lika bra. Det är roligt att köra, engagera sig och har en iögonfallande skönhet som kulminerar i många sociala medier inlägg med selfies. Och för att komplettera de orörda egenskaperna har Jaguar också gjort mycket för att uppnå en imponerande markavstånd. Hjulbasen har också ökats. Resultatet är en bättre terrängupplevelse, förbättrad last och passagerarutrymme.


✓ Du kan också kontrollera:

Kördynamiken har inte tagits bort från ekvationen. Samma kraft som driver Jaguars sedans och sportbilar utnyttjades också. Med samma mekaniska grundläggande funktioner som belyser både XE / XF-modellerna och lite inspiration från F-typen är resultatet en smidig och bekväm körstil som är bäst i klassen. RWD-drivarkitekturen, det oklanderligt monterade upphängningssystemet och den ultrastyva strukturen är också prisvärda. För vissa kan åkvaliteten dock vara lite fast.

Motivationen under motorhuven är en turboladdad 3.0-liters V6-motor med 340 hk. Det är tillgängligt för alla mässingar med undantag för 2021 Jaguar F-Pace Firs Edition och S-modellerna. Jaguar säger att denna produktion är tillräcklig för att påskynda F-takten från 0-60 mph till 5,4 sekunder. Värdena för bränsleförbrukning för kryssningar av kombinerad stad / motorväg är 20 MPG De som letar efter mer kraft kan välja F-Pace 20d AWD-modell, som har en 2,0-liters, turbodiesel fyrcylindrig motor som utvecklar 180 hästkrafter och 318 pund fot vridmoment. I likhet med BMW X3 tar en körning från 0 till 60 miles per timme 8,2 sekunder. Siffrorna för bränsleekonomin för den dieseldrivna fabriken har ännu inte släppts, men Jaguar uppskattar att den ligger i intervallet över 20 mpg.

Jaguar F-Pace 2021 inom- och utomhusbilder

Några av standardtillbehören till basmodellen inkluderar nyckellös tändning och åtkomst, 18-tums hjul, en läder-lindad lutning och teleskopisk ratt, bakre sekretessskärm, automatisk hastighetsbegränsare, simulerad läderklädsel, 8-tums pekskärmyta, en bakifrån kamera, en USB Connection, ett Meridian-ljudsystem med 11 högtalare, en två-zons automatisk klimatkontroll, automatiska vindrutetorkare, LED-lampor, en elektrisk baklucka, automatiska vindrutetorkare och ett mediaspelargränssnitt.

Tillgängliga mässingar

Det finns fem paneler tillgängliga för Jaguar F-Pace 2021 : R-Sport, Premium, Prestige, Base och S-Model. Den USA-bundna First Edition-modellen erbjuds också. Med undantag av S-modellen finns resten tillgängliga med antingen 20d- eller 35t-motorspecifikation.

Jaguar F-Pace 2021 motorspecifikationer

Som redan nämnts kommer Jaguar F-Pace att levereras med två motorer 2021 . Den första är en superladdad 3.0L V6-motor som är bra för 332 pund. fot med vridmoment och 340 hk. Och den andra är en 2,0-liters, turbodiesel fyrcylinder med en förskjutning på 2,0 liter på 180 hästkrafter och 318 pund. av vridmomentet.

Specifikationer

Hjulbas: 113 fot 25 cm
Längd: 15 fot 6,3 tum
Bredd: 8,5 tum
Passagerarvolym
: 96 fot³ Lastvolym : 34 fot³
Trottoarkantvikt: 3913 pund. Topphastighet
(C / D EST): 129-155 mph
0-60 (C / D EST): 4.9-7.8 sec.MPG
: 23-31 (City / Highway) Exteriör Färger
tillgängliga: Dark Sapphire Metallic, Ebony, Odyssey Red Metallic, Polaris White, Rhodium Silver Metallic …
Dragbar vikt: 5290 kg.

Jaguar F-Pace 2021 släppningsdatum och pris

Den Jaguar F-Pace 2021 finns redan på marknaden. Utgivningsdatumet har emellertid bekräftats under första halvåret 2021. Prissättning har meddelats och Jaguar säger att F-Pace MSRP börjar på 40 990 euro. Leasing är också ett alternativ för dem som vill prova delikatessen först innan du beställer en.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)