Infiniti QX80 2022: specifikationer, pris, släppdatum

Infiniti QX80, en av de största stadsjeeparna på marknaden, har bekräftats. Den nya Infiniti QX80 2022- modellen presenteras nästa år och fler uppdateringar kommer att introduceras. Intressant nog bestämde den här gången det japanska företaget att lägga till betydande förändringar i den kommande modellen.

När det gäller exteriördesign håller den senaste Infiniti QX80 samma form och mått. Naturligtvis kommer det att finnas några visuella uppdateringar och denna SUV kommer att se mer attraktiv ut. Om du inte visste, erbjuder QX80 hytt av högsta kvalitet i SUV-utrymme i full storlek.


Infiniti QX80 2022 har en fascinerande design

Denna SUV sticker ut från mängden på alla sätt. I allmänhet finns det ett litet antal stadsjeepar som kan tävla med nya Infiniti QX80 2022 . Tack vare sina enorma proportioner är den här modellen mycket känd på gatan. Det ser attraktivt ut, friskt och stilistiskt kopplat till resten av Infiniti-familjen.


Dimensionellt mäter QX80 nästan 209 tum, vilket är i linje med modeller som BMX X7 och Chevrolet Suburban. Som alltid dominerar fronten på denna SUV med en distinkt kylargrill och LED-strålkastare i samma form som på Q70-modellen. Dessutom sticker Infiniti QX80 2022 verkligen ut från mängden tack vare ventilationsöppningarna på skärmarna. Det finns också mycket eleganta 22-tums hjul på de övre kåpan. Infiniti QX80 Monograph kommer också att finnas och denna modell kommer att ge mer lyx och bära mycket erkända färger.

Stuga uppgraderingar

När det gäller inredningsdesign kommer den kommande Infiniti QX80 2022 sannolikt att erbjuda den högsta kvalitetshytten på marknaden. Vi kan tydligt säga att den innehåller en liknande layout som Lincoln Aviator. QX80 har dock en fin design och några flygplansfunktioner.

Som tidigare är hytten både rymlig och trendig. Denna stora SUV har tre rader med sittplatser och gott om plats för alla passagerare. Benutrymmet på baksätet är tillräckligt och ger plats för cirka sju passagerare. Men åtta platser kan erhållas i övre paneler med en sittstol i andra raden. Som du kan se är stugan utmärkt inklusive lädermöbler. Tekniskt sett erbjuder QX80 trezons klimatkontroll, ett Bose-ljudsystem med 13 högtalare, Apple CarPlay och Android Auto och mer.

✓ Du kan också kontrollera:

säkerhet

Bortsett från sin fantastiska design och en av de bästa hytterna på marknaden, erbjuder QX80 också ett brett utbud av standardförare. Dessa modifieringar inkluderar automatisk nödbromsning, varningsfältavvikelse, bakre korsstrafikdetektering och en blindpunktmonitor.

Infiniti QX80 2022 motor specifikationer och prestanda

Under huven på Infiniti QX80 2022 finns den kraftfulla drivlinan V8. Motorn består av en 5,6 liters V8 med imponerande 400 hästkrafter och 413 lb-ft vridmoment. Denna modell använder också RWD-systemet som standard eller valfritt AWD. Att välja AWD-modellen ger köpare en heltidskurs med 4LO-läge för de grova smutsbanorna.

Dessutom skickar motorn kraft via en ny 7-växlad automatisk växellåda. Tack vare denna konfiguration kan QX80 dra upp till 8500 pund, vilket är ganska mycket för en lyx-SUV. Bränsleekonomin visas och modellen som använder RWD-systemet får 14 mpg stad / 20 mpg motorväg / 16 mpg kombinerat. Men med AWD-systemet sjunker Infiniti QX80s EPA till 13 mpg stad / 19 mpg motorväg / 15 mpg kombinerat.

Släppdatum och pris

Infiniti QX80 2022- debuten kommer att äga rum nästa år. Enligt Infiniti har den billigaste modellen ett startpris (RRP) på 69 050 euro. Men om du vill ha mer lyx och priset på AWD-systemet ökar till 72 150 euro. Infiniti QX80 Sensory-versionen är utrustad med många alternativ och kostar 90 000 euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)