Infiniti QX70 2021: specifikationer, pris, släppdatum

Den nya Infiniti QX70 2021 är bekräftad och vi kan förvänta oss bättre utseende än tidigare. Som ni kanske redan vet, avbröts QX70 2021 för några år sedan. Enligt vissa rykten kommer den nya modellen att designas om och släppas någon gång nästa år.

Det berömda företaget håller dock de flesta detaljer hemliga, men vi tvivlar inte på att QX70 crossover kommer att ha mycket gemensamt med QX80. Båda modellerna kommer att vara attraktiva och dela många tips. Speciellt om du letar efter en SUV som ser sportig ut och erbjuder tillräckligt med utrymme för alla passagerare, är den kommande QX70 det perfekta valet.


Infiniti QX70 2021 redesign

Den annalkande Infiniti QX70 2021 kommer att skilja sig från den föregående generationen på många sätt. Denna modell är baserad på den populära Nissan Pathfinder. Dessutom delar båda modellerna samma D-plattform. De senaste nyheterna visar dock att båda modellerna kommer att flytta till en nyare CMF-plattform. Denna plattform erbjuder bättre hantering och en mer bekväm åktur.


Som ni kanske redan vet, introducerades den helt nya QX80 nyligen och QX70 tar en liknande design. Vi kan säkert säga att den nya modellen helt kommer att följa varumärkets designspråk. Så vi förväntar oss inget mindre än fina kurviga linjer och starkare stötfångare. När det gäller storlek kommer den nya 2021 Infiniti QX70 att vara mindre än QX80. Det kommer att ha kortare överhäng, vilket också innebär en kortare total längd.

Interiör och säkerhet

Som utanför kommer det att finnas några förfriskningar inuti. Den Infiniti QX70 2021 har bättre material och högre kvalitet. Liksom den senaste QX50-modellen borde den nya QX70 ha samma layout. Detta innebär att det kommer att finnas massor av högkvalitativa material och vi kan förvänta oss ett nytt infotainment-system också. QX70 får samma infotainment-system som QX80 från en pålitlig källa.

✓ Du kan också kontrollera:

Tekniskt kommer den nya modellen att ha ett navigationssystem, en elektrisk baklucka, tre-zon luftkonditionering, ett takluft, uppvärmda framsäten och ratt, en elektrisk lutning / teleskopisk ratt, frambromsning och en allround vision monitor med rörlig objektdetektering. Det kommer att finnas mycket säkerhet och ProAssist-paketet erbjuder en varning om blinda fläckar, förebyggande av ryggkollisioner, assistent för distanskontroll, aktiv kryssningskontroll, förebyggande av avfart för körfält etc.

Infiniti QX70 2021 drivlinje

Enligt de senaste rapporterna kommer den kommande 2021 Infiniti QX70 att drivas av en ny 2,0-liters turbofyramotor. Denna drivlinje är ganska kraftfull och levererar 270 hästkrafter. Den är kopplad till en sex-växlad automatisk växellåda. Ännu viktigare, tack vare den variabla komprimeringen, kan vi förvänta oss bättre MPG-betyg än tidigare.

Men om detta inte räcker för dig kommer det att finnas något starkare. Tjänstemän bekräftade en 3.0-liters turbo V6-motor som kommer att finnas i två utgångsvarianter. Det kommer att finnas en modell med 300 eller 400 hk. Tyvärr finns det ingen information om vilken transmission denna variant kommer att använda.

Infiniti QX70 2021 släppningsdatum och pris

Den omdesignade Infiniti QX70 2021 kommer att få vissa förfriskningar. Vi väntar också på officiella nyheter. Många rapporter tyder på att den nya SUV kommer att släppas året efter.

När det gäller priset antar vi att grundversionen skulle börja mellan 45 000 och 50 000 euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)