Infiniti QX30 2021: specifikationer, pris, släppdatum

Enligt den senaste informationen vi fick kommer den kommande Infiniti QX30 2021 att vara den sista subcompact-övergången från denna biltillverkare. På grund av otillräcklig försäljning planerar företaget inte längre att fortsätta produktionen av denna modell. Den nya Infiniti QX30 2021 erbjuder dock fortfarande utmärkt säkerhet och en unik yttre design.

Den nuvarande modellen levereras med mycket standardutrustning, och med det senaste kan vi förvänta oss ännu mer. I allmänhet är denna subcompact crossover en av de bästa i sitt segment. Om du letar efter en liten stadsbil nämns den här modellen för dig. Den kommande Infiniti QX30 2021 kommer till det sista kvartalet i år med ett lågt startpris.


2021 Infiniti QX30 redesign

Den kommande och tyvärr slutliga modellen Infiniti QX30 2021 borde inte ha några speciella förändringar utanför den. Så vi kan förvänta oss att samma bekanta design erkänns. Den nya crossoveren kommer med samma chassi och motorer.


Tack vare dess dimensioner har denna lilla SUV utmärkta hanterings- och köregenskaper. Dessutom ser 2021 Infiniti QX30 mer ut som en distinkt luke än en traditionell SUV. Den är utrustad med ett glansigt svart radiatorgitter och svarta spegelhus och har en markfrigång på 20 cm.

Stuga funktioner

Infiniti QX30 2021- kabinen kommer att vara utmärkt med material och teknik av högre kvalitet. Traditionen fortsätter och QX30 2021 har två rader med sittplatser. Framsidan av denna crossover är imponerande och rymlig. Tyvärr kan vi inte säga samma sak för den andra raden eftersom det är obekvämt jämfört med konkurrenter i samma klass. Ett annat klagomål gäller lastkapacitet, som ligger bara 19,2 kubikfot bakom baksätet. Du kan dock utöka den till 34 kubikfot och fälla den ner.

✓ Du kan också kontrollera:

Nyheter när det gäller standardutrustning kommer att vara minimala. Det mesta av tekniken kommer att stanna kvar. Den nuvarande modellen erbjuder en 7-tums pekskärm, satellitradio, HD-radio, ett stereoanläggning med sex högtalare, två USB-portar, etc. Dessutom kan den här modellen utrustas med ett panoramatsoltak som ser fantastiskt ut, WiFi hotspot och WiFi Laddar enheten och en Bose-stereo med 10 högtalare.

säkerhet

När det gäller säkerhet är listan längre än tidigare. Mer specifikt kommer den nya Infinity QX30 2021- modellen att innehålla varning framåtkollision, automatisk nödbromsning och en bakifrån kamera.

Dessutom får köpare många funktioner som övervakning av blinda fläckar, parkeringssensorer fram och bak, en surroundvykamera, automatisk storstråle, en varningsfart för avfärd, adaptiv farthållare, etc.

Infiniti QX30 2021 drivrutinsspecifikationer

När det gäller drivlinan kommer den nya Infiniti QX30 2021 att erbjudas med två kända enheter. Efter vissa spekulationer kommer den amerikanska versionen att bestå av en 2,0-liters, turboladdad fyrcylindrig motor som kan dra ut 210 hk och 258 kilo fot vridmoment. Drivaxeln är pålitlig och tillgänglig med en 7-växlad automatisk växellåda. Bränsleeffektiviteten är imponerande, och denna lilla överkorsning ger 24 MPG i staden och 33 MPG på motorvägen.

Nästa är en 2,2 liters turbodiesel som exklusivt kommer att finnas tillgänglig för Europa. Denna drivlinje ger lite mindre effekt än enheten ovan. Denna modell gör 170 hästkrafter och 258 kilo fot vridmoment. Dessutom kan vi förvänta oss bättre bränsleförbrukning här.

Utgivningsdatum och pris

Den senaste utgåvan av Infiniti QX30 2021 uppdateras och vi kan förvänta oss en ännu mer aggressiv design än tidigare. När det gäller utgivningsdatumet ger tjänstemannen slutet på detta år. Det exakta priset är ännu inte känt, men enligt vissa experter borde grundmodellerna kosta cirka 27 000 euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)