Hyundai Tucson N 2021: specifikationer, pris, släppdatum

Enligt de senaste rapporterna är Tucson den sista modellen som påstås ha fått N-Line-behandling. Den kommande Hyundai Tucson N 2021 är perfekt. Hyundai saknar för närvarande högpresterande stadsjeepar och Tucson är den perfekta kandidaten av många skäl. Det är en unik SUV som kommer med stil och sportighet.

N-Line ser ännu sportigare och mer aggressiv ut än den vanliga modellen. De medelstora Tucson-dimensionerna bibehålls. Men Hyundai kommer att lägga till massor av mörkare exteriörfunktioner, större hjul och mycket mer. Även interiören kommer att se högre kvalitet ut, och det verkar som om drivlinjevalget berodde på en motor.


Tucson N 2021-Line kosmetiska uppgraderingar

Den kommande Hyundai Tucson N 2021 kommer att se otrolig ut. För det första ger N-Line-behandlingen ett galler med mörkt nät som ser unikt ut än det vanliga horisontella svärdet. Den främre stötfångaren är omdesignad och ser mer aggressiv ut. Hyundai kommer att välja en boomerangformad dagsljus och tonade strålkastare. Sammantaget har hela den främre kåpan uppdaterats och ser snyggare ut.


En annan nyhet är Premium Dark Wheels. Vi vet dock ännu inte storleken på hjulen, både standard och tillval. Svarta fönsterlister, svarta spegellock och takspoiler ger ett sportigare utseende. Allt om Tucson N är så unikt och spännande, och vi kan inte vänta med att se det på gatorna.

Interiörförändringar

De nya Hyundai Tucson N 2021 erbjuder nya lädersäten med kontrasterande sömmar. Tack vare detta ser hytten ut i första klass och erbjuder bättre komfort. Hyundai kommer också att fokusera på den sportiga sidan av interiören, med en unik ratt och olika former. En ny omkopplingsnivå finns också. Vi gillar mörka metallpaneler i kabinen.

✓ Du kan också kontrollera:

Å andra sidan är en 7-tums pekskärm exakt samma enhet som du hittar i den vanliga Tucson. Tillverkaren behåller analoga skärmar och levererar inte ett helt digitalt instrumentkluster. N-Line-varianten erbjuder mer standardutrustning och fler säkerhetsfunktioner. Slutligen bör kunderna förvänta sig en ny Qj trådlös laddare och ett uppdaterat Blue Link-system.

Ny turbomotor och nytt hybriddrev

Nu när varumärkets dokument läcks ut online vet vi i princip allt om nya Hyundai Tucson N 2021 . Enligt dokument kommer den nya Tucson N SUV att ha en 2,5-litersmotor. Det är en turboladdad fyrcylindrig bensinmotor som ger 285 hk och vridmoment på 311 pund. En åtta-stegad automatisk växellåda är tillgänglig, men det är inte allt. Den högpresterande SUV: n har också en hybrid drivlina som kombinerar en 1,6-liters motor med elmotorer.

Samma hybridinställning finns i Hyundai Santa Fe hybridmodell. Det bästa med den nya Tucson N är kanske det nya chassit och förbättrad hantering. I stället för att sikta på mer kraft valde den koreanska tillverkaren högsta körkvalitet och förbättrad bränsleeffektivitet.

Hyundai Tucson N 2021 pris och släppdatum

Den helt nya Hyundai Tucson N 2021 börjar på cirka 30 000 euro. En hybridvariant kostar lite mer, men förmodligen mindre än 35 000 euro. Hyundai kommer att meddela mer information nästa månad, medan försäljningen börjar under första kvartalet 2021.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(2 ha rätt, im mittleren: 4.5 från 5)