Hyundai Palisade 2021: specifikationer, pris, släppdatum

Släppdatumet för den nya Hyundai Palisade 2021 är inställd för i år. Denna mellersta tre-rads SUV ser bättre ut och kommer att fortsätta att dela sin struktur, motor och de flesta av dess funktioner med företagets syskon, Kia Telluride. Till skillnad från de flesta SUV: er i samma klass kommer den kommande tre-rads SUV att erbjuda en rymlig stuga för sju personer.

Trots detta förblir vissa funktioner desamma som drivlinan. Den nya Palisade kommer att fås med samma 3,8-liters V6-motor som ger 291 hästar och 262 pund-vridmoment.


Hyundai Palisade Starkt yttre utseende

Den kommande Hyundai Palisade 2021 är SUV som Kia Telluride-plattformen bygger på. Tack vare detta kännetecknas denna modell av en attraktiv design och en stor andel. Vilken version du än väljer, alla Palisades-modeller har samma livliga LED-strålkastare, LED-strålkastare och gallret, denna gång accentuerad med mer krom. Framförallt gillar vi de medelhöga SEL-panelerna, som ersätter borrhjulen med de eleganta 18-tumsmodellerna.


Som ni ser har den kommande Hyundai Palisade 2021 massor av potential att vara ett toppval i mittenstorleken. Men vårt val är fortfarande Kia Telluride, som delar många meddelanden och motorer med stockaden. Utanför personligheten är båda modellerna utmärkta familjevänliga SUV: er.

Trimalternativ

Hyundai Palisade 2021 stuga är fortfarande snygg. Denna tre-rads SUV är utrustad med de senaste tekniska och högkvalitativa materialen. Som tidigare kommer tre mässningar SE, SEL och Limited att finnas tillgängliga. Den lägre kostnaden SE har en lång lista med funktioner, inklusive en 8-tums pekskärm, Apple CarPlay och Android Auto, fem USB-portar, bakre parkeringssensorer, fjärrstyrd nyckellös inmatning, tryckknappständning, adaptiv farthållare med full räckvidd och ström. Fällbara bänkplatser i andra raden och fällbara säten i tredje raden med 60/40 tonhöjd.

✓ Du kan också kontrollera:

Med den rekommenderade SEL-panelen får köpare emellertid nyckelfri entré, uppvärmda framstolar, kaptenstolar i den andra raden, en läderratt, två-zoners automatisk klimatkontroll, en kraftjusterbar förarsät och en blindfärgsmonitor med tvärtrafikvarning på baksidan.

Den längsta räckvidden Begränsad mässing är den bäst utrustade och den dyraste. Denna beklädnad kommer med alla ovanstående funktioner och kommer att innehålla ett dubbelt taktak, premiumläderklädsel, ventilerade säten i främre och andra raderna, en head-up display, ett digitalt instrumentkluster, omgivande belysning i interiören och en premium 12 Högtalare ger Harman Kardon surroundljudsystem.

säkerhet

Det kommer också att finnas ett avancerat säkerhetspaket att välja mellan som innehåller många funktioner. Detta paket inkluderar automatisk helljus, varning framåtkollision med automatisk nödbromsning och varningsruta för avfart för körfält.

Hyundai palisade under huven

Den Hyundai Palisade 2021 är SUV som kommer att finnas i tre färger: SE, SEL och Limited. Alla modeller kommer att använda samma 3,8-liters V6-motor som ger 291 hästkrafter och 262 lb-ft vridmoment.

Liksom den tidigare modellen kommer den nya Palisade att använda samma åtta-växlar automatväxellåda. Framhjulsdrift är standard och fyrhjulsdrift är ett alternativ.

Hyundai Palisade 2021 släppningsdatum och pris

Den kommande Hyundai Palisade 2021 är den tre-rads SUV som kommer att finnas tillgänglig för köp senare i år. Som ni kanske vet, ersatte denna modell Hyundai Santa Fe XL och blev en av flaggskeppsmodellerna i Hyundai SUV-linjen. Priserna varierar beroende på utrustningen och standardmodellen kostar 31 000 euro, medan utrustningsvarianten kan uppgå till 46 000 euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)