Hyundai 45 2021: specifikationer, pris, släppdatum

Den kommande nya Hyundai 45 2021 el-SUV testades nyligen för första gången. Denna modell kommer att träffa marknaden senare i år och tillverkaren lovar initialt en räckvidd på 300 mil på en enda laddning. Om du kommer ihåg, presenterades konceptmodellen för allmänheten vid Frankfurt Motor Show 2019 och konkurrerar direkt med modeller som Volkswagen ID.4, Skoda Enyaq och Kia e-Niro. Många nya rapporter tyder på att priset på den kommande SUV: n bör vara lika med dessa modeller.

När det gäller design visar Hyundai 45 att den har ett mycket liknande utseende till konceptet som inspirerades av Hyundai Pony Coupe-modellen 1974.


Hyundai 45 2021 Electric SUV Review

Om du är ett hardcore Hyundai-fan och vill köpa en subcompact crossover är denna modell ett bra val. Den nya modellen erbjuder allt i ett. Köpare av denna lilla crossover får en mycket attraktiv och ultramodern design. Generellt sett ligger denna modell på Hyundai Groups helt nya skalbara elbilplattform som kallas E-GMP.


På många sätt kommer slutprodukten att vara mycket lik konceptmodellen inspirerad av Hyundai Pony Coupe 1974. Fronten har utmärkta linjer med fyrkantiga strålkastare som också kan ses på Hondas Sport EV-modell. Det har också en liknande elegant galler och lådformade LED-baklyktor som avslöjar silhuetten av den ursprungliga designen.

Interiören erbjuder en sportig design

Interiören i den helt nya elektriska tvärgående Hyundai 45 2021 kommer att vara sportig. Vi kan se många likheter med konceptmodellen. Till exempel finns det samma material i retrostil som ullgolvmattor, bomullsunderlag och en träpanel. Dessutom är kabinen modern och höjdpunkten inuti är en modern storskärm, ett digitalt instrumentkluster och LED-omgivningsbelysning.

✓ Du kan också kontrollera:

Spionage-skottet antyder att den slutliga modellen inte har analoga vred bakom ratten. Sammanfattningsvis kan det sägas att den kommande Hyundai 45 elektriska crossover 2021 ser retro och ultramodern på samma gång. Känslan inuti liknar den funky Honda e elektriska hatchbacken.

Drivkraftsspecifikationer

Som nämnts tidigare är den kommande Hyundai 45 2021 på gruppens helt nya skalbara elbilplattform E-GMP. Många rapporter indikerar att den nya modellen kommer att vara den första Hyundai-modellen som är kompatibel med 350 kW högpresterande laddare under en laddningstid på mindre än 20 minuter. Om du minns, hade Kias senaste elbilkoncept ett planerat intervall på 300 mil, så vi kan förvänta oss ett liknande belopp för den nya Hyundai 45.

Hyundai 45 2021 EV släppningsdatum och pris

Den helt nya Hyundai 45 2021 elektriska crossoveren har nyligen testats och bär det erkända Hyundai designspråket. Hyundai lovar att denna modell kommer att komma med massor av nya tekniker inuti senare i år. Prissättningen bör dock ligga inom området för ovanstående konkurrenter. Så räknar med att det kostar cirka 40 000 euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)