Honda Passport 2021: specifikationer, pris, släppdatum

Det kommande Honda Passport 2021 kommer att säljas i slutet av året. Denna SUV har av goda skäl kallats “Baby Pilot”. Två modeller är visuellt och mekaniskt mycket lika. Interiören är nästan densamma, vilket gör passet till en pålitlig och bekväm SUV. Passet är mindre än piloten, men erbjuder mer markfrigång.

Honda erbjuder en lång lista med standardfunktioner och ett kraftfullt V6-drivaggregat. Interiören är generös för en så liten SUV och kunderna kommer att njuta av en utmärkt körkvalitet. Det kommer att finnas plats för fem passagerare och Passport kommer att få lite förfriskningar för 2021.


Pass 2021 yttre uppgraderingar och färger

Den nya generationens pass anlände 2019. Av denna anledning kommer inte Honda Passport 2021 att införa några betydande förändringar. När allt kommer omkring ser SUV fräsch och modern ut. Istället väljer Honda förfriskningar under cykeln. Visuellt ser passet ut som Honda Pilot, men är betydligt mindre. De kompakta måtten bibehålls tillsammans med fordonets form. Dessutom kommer plattformen också att överföras, och Passport kommer att fortsätta att rida på sina vanliga 20-tums hjul.


Som sagt sitter passet högre än Pilot SUV och ser otroligt ut. Vi gillar det mörka yttre beslaget, som också är standard. Nya yttre färger är möjliga. Denna SUV levereras med en spännande färgpalett. Stålsafir, kristallsvart, månsilver och Schwarzwald är bara några av de tillgängliga exteriörfärgerna.

✓ Du kan också kontrollera:

Interiörförändringar

Interiören i Honda Passport 2021 är mycket modern och erbjuder hög komfort. Hytten liknar det inre av Honda Pilot. Vissa saker är mindre och knapparnas layout är lite annorlunda. Vi anser dock att Passport SUV erbjuder en högkvalitativ hytt med många moderna bekvämligheter.

Interiören är upprätt, även med basutrustningen. Instrumentpanelen är ren och okomplicerad och innehåller fin mjuk plast. Ventilationsöppningarna är mycket futuristiska och ratten har olika kontroller. Läderratten och lädersätena är valfria.

Motorspecifikationer och MPG

Det kommande Honda Passport 2021 är utrustat med en 3,5-liters V6-bensinmotor. Enheten finns i hela utrustningsvarianten. Den kan producera upp till 280 hästkrafter och 263 lb-ft vridmoment. Det är en mycket pålitlig och kraftfull motor med en nio-växlad automatisk växellåda. Framhjulsdrift är standard och Passport erbjuder mer markfrigång än Pilot SUV.

Tack vare detta är terrängupplevelser möjliga. Vissa rykten pekar på en ny 10-växlad automatisk växellåda och vi måste vänta och se om rykten är sanna. Denna lilla SUV kan dra upp till 5 000 pund och bränsleekonomin har fått 20 mpg i staden och 25 mpg på motorvägen.

Honda Passport 2021 pris och släppdatum

Det nya Honda Passport 2021 kostar 32 000 euro. Det betyder att priset är ett drag. Elitutrustningen med det högsta utbudet börjar på cirka 45 000 euro och erbjuder riktig lyx. Försäljningen börjar i slutet av 2020. Troligtvis kommer Honda att lansera en ny “babypilot” i november.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)